2777
2789
عنوان

حساب کسایی که هم که تقلب میکنن با خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 66 پست
خل شدی اول صبحی

صبح زود میشینی درس میخونی 

یا حالا هرچی 

بعد میری سر جلسه امتحان میبینی بقیه تقلب میکنن،خب تقلب هم حدی داره دیگه 

چرا زحمتای بقیه رو به باد میدن 

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم نمره ها پخش نمیشه ک از نمره ی شماکم شه ب اون اضافه شه

البته تایید نمیکنم و واقعا کار درستی نیست

ولی شما نتیجه زحمتتو میبینی

مطمئن باش

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
صبح زود میشینی درس میخونی یا حالا هرچی بعد میری سر جلسه امتحان میبینی بقیه تقلب میکنن،خب تقلب هم حدی ...

چه زحمتی از تو به باد دادن؟ تو درستو خوندی دیگه

مگه از نمره تو میزارن رو نمره اونا 

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

تقلب تو درس اشکالی نداره تو کم فروشی و گرونفروشی و اینا اشکال داره

اونایی که تو مدرسه دنبال تقلبن بزرگ که شدن تقلبای بزرگترو تو کاسبی و با همسر و... انجام میدن شک نکن 

آدم متقلب که عوض نمیشه مزه ش بره زیر دندونش تمومه

بیخیال سخت نگیر

چجور سخت نگیرم ؟

حالا امتحان کلاسی باشه ی چیزی 

اگه قرار بود اینجوری باشه که اسمشو امتحان نمیزاشتن 

خودم صبح هنوز ۶ نشده بود پاشدم

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 
تقلب تو درس اشکالی نداره تو کم فروشی و گرونفروشی و اینا اشکال داره

اشکال ذاشتن ک دارخ ولی بقول شما ب کسی اسیبی نمیزنه‌ .شابد بقولی حقی ضایع بشه ک اونیکه نخونده با اونیکه خونذه نمرش یکی بشه. ولی خب تو امتحان الان تقریبا همه تقلب مبکنن😂 

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت
صبح زود میشینی درس میخونی یا حالا هرچی بعد میری سر جلسه امتحان میبینی بقیه تقلب میکنن،خب تقلب هم حدی ...

تو برا خودت داری تلاش میکنی و درس میخونی 

بار علمی تو اون دوستات یکی نیست عزیزم 

اگه راضی نیستی از بیدارموندن و درس خوندن توام تقلب کن

شیدای توام جانا 🌿

ببین اینا تو امتحان نهایی که برای کنکور حسابه،چیکار میکنن،سر کنکور چی ،بعدشم فردا تو زندگی خودشون هر اداره‌ای هرچی استخدام بشن باز کارشون همین تقلبه،امیدوارم هیچ وقت خیر از این تقلب نبینند درکت می‌کنم