2777
2789
منم ۶ تا درس تاریخ باید بخونم برا فردابشدت هم وسواس دارم تو خوندن و یه صفحه رو ده بار میخونم تا مطمئ ...

چقدر سخت میگیرین یه جوری خلاصه وار بخونین بره بابا 

تا 6 بعد از ظهر مثلا تموم کنین بعدشم مرور و جاهایی که مشکل بوده درست حفظ نشدی رو دوباره بخون

❌ لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عح پس درست حدس زدمترم اولی هستی؟ خوش میگذره؟ 😁تو سال کنکورت گوشیو چجوری کنترل میکردی یا نداشتی؟ از ...

اره ترم اول، فعلا که خوبه 

گوشیمو کلا خاموش کرده گذاشته بودم خونه خواهرم که دسترسی بهش نداشته باشم با مشاورم با گوشی مامانم در ارتباط بودم واسه من این بهترین کار بود

اره سال اول قبول شدم، من از دهم میخوندم ولی دست و پاشکسته جدی از شهریور سالی که میخواستم برم دوازدهم شروع کردم

عح پس درست حدس زدمترم اولی هستی؟ خوش میگذره؟ 😁تو سال کنکورت گوشیو چجوری کنترل میکردی یا نداشتی؟ از ...

هدف تو بذار رو اردیبهشت چون تیر ماه قبلش نهایی ها هست زیاد وقت نمیکنی آزمون جامع بزنی

اره ترم اول، فعلا که خوبه گوشیمو کلا خاموش کرده گذاشته بودم خونه خواهرم که دسترسی بهش نداشته باشم با ...

خب من نمیتونم کلا گوشیو آف کنم

چون فیلم درسی و جزوه و همچیم توشه

سخته برام کنترل کردن 🤦‍♀️

خب من نمیتونم کلا گوشیو آف کنمچون فیلم درسی و جزوه و همچیم توشهسخته برام کنترل کردن 🤦‍♀️

خب پس ی سری برنامه ها رو حذف کن یا غیر فعال همونایی که خیلی وقتتو میگیرن 

هدف تو بذار رو اردیبهشت چون تیر ماه قبلش نهایی ها هست زیاد وقت نمیکنی آزمون جامع بزنی

در کنار نهایی خوندن یعنی اصلا نمیشه برا تیر خوند؟ 

خب من از الان باید نهاییا رو هم بخونم چون اردیبهشت کلا یک ماهه که تازه یک هفته شم برا کنکور میره نمیشه اون موقع نهایی خوند

نی نی سایت که تو گوگله رو چجوری غیر فعال کنم 😂🤦‍♀️

در کنار نهایی خوندن یعنی اصلا نمیشه برا تیر خوند؟ خب من از الان باید نهاییا رو هم بخونم چون اردیبهشت ...

من خودم صبح زود پا میشدم پارسال دو سه تا آزمون تک درس یا مثلا ی آزمون جامع میزدم بعد شروع میکردم به خوندن درس نهایی 

وقت میشه ولی یکم سخته باید کنترل کنی

شرمنده ی سوال نمره هات تو سال  یازدهم چطور بودن من با اینک از تابستون دارم میخونم نمره ی همه ی امتحانام رو 17/18 عه  

من خودم صبح زود پا میشدم پارسال دو سه تا آزمون تک درس یا مثلا ی آزمون جامع میزدم بعد شروع میکردم به ...

من با صبح زود بیدار شدن مشکل دارم

زودم که بیدار میشم همش کسل و خوابالو ام تو اینجوری نبودی؟ برای خواب آلودگی چیزی به جز قهوه میتونی پیشنهاد بدی بهم؟  من فکر کنم به قهوه حساسیت دارم چون وقتی میخورم خیلی بدجور فشارم میفته دست و پام میلرزه