2777
2789
قبل بچه عاشق زمستون بودم الان هرجا میرم ده کیلو لباس تنمونه فقط سر همین لباس تابستون رو دوست دارم

اومم عزیزم شاید زمستون هم یک حالی داشته باش ساکت خیابونا شلوغ نیس اونقدر ولی اره تابستون یک چیز دیگس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره واقعا من فصل گرم رو بیشتر دوست دارم.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

کاش هیچ وق نرسه

ماییم و موج سودآ شب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشا خواهی برو جفا کن:) درد و دریغا که در این بازی خونین                                          بازیچه ایام دل آدمیان است ب کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار‌ماندن دوباره هراس داشت موقعی ک دیر شد،مفتش هم‌گرونه

همه فصلا بجز تابستون 

گرم 

چندش 

عهههههه

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

نهههههههههه . من عاشق زمستونم مخصوصا اسفند ماه که عین موشک رد میشه 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بگوووش بیادددد دلم میخواد این تابستون ک میاد استفاده رو ببرم لذت ببرم اگ خدا بخواد اخخخ

وای منم قشنگ میخوام حال کنم تا ابان بعدا دانشگا دیگ🙂🙂من خودم پاییزی هستم ولی بدمم میاد فقط تابستون دوست دارم

کـی مثـل خــودم دـلــبر لـــجـبــاز داره✨🌈