2777
2789
عنوان

نامزدم گفت کادو هم نمیخرم همه چی از کادو شروع میشه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1635 بازدید | 95 پست

بار اولی که با شوهرم سوار ماشبن شدم‌ ی بوی برنج همسایمون پیچیده بود تو کوچه گفت چه عطری داره گفتم آره دفعه بعد که رفتیم دو‌کیسه برنج تو ماشین کذاشته بود پیاذه شد داد بهم تازه اصلا حرف ازدواح هم نبود من میخاستم ردش کنم 

متوجهم میگم چطور شده همون اوایل نشناختیش

کور شده بودم میگفتم حالا ک پول ملاک نیس مهم اخلاقه

الان چشام بازتر شده ادمای اطرافمو می بینم همین داداش خودمو می بینم برا دوس دخترش ک ۳ ماهه با همن چه کارایی نمیکنه.. احساس بی ارزشی و احمق بودن کردم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین اگر رابطه براش جدی بود و دوست داشت حتما برات کاری میکرد چون تو رو همسر آینده اش میدونست، ولی وقتی راحت قبول کرد جدا بشید تازه طلبکارم بوده ، بهت قول میدم براش جدی نبودی، بعضی پسرا شیادن

یه کم عمیق تر به مسئله نگاه کن ! بحث کادو نیس بحث اینه که نشون میده خسیسه بعد ازدواجم بخواد بت پول ب ...

خوب کردی 

این حرفا و اداهایی که بعضیا اینجا میگن رو بعدا باید بزاری در کوزه ابشو بخوری

واقعیتهای زندگی مشترک خیلی فرق داره با ادا و شعار

زندگی باادم خسیس واقعا سخته

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

منم تعریف از خود نباشه هم از اخلاق و ظاهرم تعریف میکنن ولی این ادم گداگشنه حیفم کرد ... منم حرف بارش ...

خوشی زده بود زیر دلش   بهش میگفتی  اگه تا الان هر زری زدی  هیچی نگفتم بخاطر با اصل نسب بودن خودم بود ن توی حقیر هیچی ندار   چقدر عوضیه این بشر شعور نداره  چن سالشع؟ 

خیییلی ناراحتما چون دوسش داشتم . ولی حق نداره بخاطر یه قرون پول بی ارزشم کنه

اخه چیشو دوس داری فداتشم؟من رک بگم مردی که خرج نکنه باهاش نمیمونم حتی اگه شوهرم باشه

مرده و به خرج کردنش، کادو خریدنش، سورپرایز کردنش، کافه های جور با جور بردنش 

نشونه ها رو باید جدی گرفت

این دورانو برای شناخت

نه اینکه بعدا تو گل گیر کنی

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

بار اولی که با شوهرم سوار ماشبن شدم‌ ی بوی برنج همسایمون پیچیده بود تو کوچه گفت چه عطری داره گفتم آر ...

عزیزم🩷انشالله خوشبخت باشین کنار هم

مرد واقعی همینطوریه . حالا یه عده روشنفکر بمن میگن نهههه وظیفه ای نداره مرد چقد پرتوقعی تو

وا عجب کله خری بوده ها 

خوب شد انداختیش دور والا

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
عزیزم🩷انشالله خوشبخت باشین کنار هممرد واقعی همینطوریه . حالا یه عده روشنفکر بمن میگن نهههه وظیفه ای ...

ببین خودت چی واست مهمه کاربه بقیه نداشته باش ی نفر به خرج‌ نکردن مرد راضیه مشکلی نداره یک نفر هم ملاکشه هر دو هم نظرشون محترمه خودت کدوم معیارته

اخه چیشو دوس داری فداتشم؟من رک بگم مردی که خرج نکنه باهاش نمیمونم حتی اگه شوهرم باشهمرده و به خرج کر ...

من توقع کادوی انچنانی هم ندارم حتی با یه دونه گل یه شال خوشحال میشم ولی اینارم از من دریغ میکرد