2777
2789
عنوان

دیشب ی بیماری مراجعه کرده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 55 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چشم حتما ممنونم عزیزدلم بهتون درخواست دوستی میدم اکه زمانی اومدم ازتون سوال کنم راجب زاینده رود ک با ...

من اینجا هیچ دوستی ندارم ولی از شما رو با کمال میل قبول میکنم

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...

چطور شما با این درک و آگاهی اجازه می دین زندگیتون این طور پیش بره؟!!! اگه حالتون پیش همسرتون خوب نیست، محبت دریافت نمی کنین، روحتون به آرامش نمی رسه و... تا کی می خواین توی این وضعیت بمونین؟ روحتون فرسوده میشه؛ می میره... شما مسئولین در قبال خودتون...  تغییر شرایط همیشه سخته؛ اگه همسرتون قراره اینجور بمونن، تصمیم جدی تری برای زندگیتون بگیرین؛ تا کی می خواین حسرت بخورین و توی آرزوی خیلی چیزا بمونین؟!!!!

چطور شما با این درک و آگاهی اجازه می دین زندگیتون این طور پیش بره؟!!! اگه حالتون پیش همسرتون خوب نیس ...

من از اولین باری ک نسبت ب همسرم احساس عشق علاقه و هیجان داشتم ده سال میگذره اولین تجربه یک دختر بچه ۱۹ساله انگار ک وابستگی تو تن من ریشه دوونده انگار ترس از زندگی با نبودنش مجبورم میکنه هیچ وقت جسارت حذف کردنشو نداشتم جسارت تموم کردن رابطه ای ک ده سال براب ترمیمش دوییدم برای هر قهری پیش قدم اشتی شدم تمام بار روانی اشو ی تنه ب دوش کشیدم.خیلی سخته خیلی سخته گذاشتن از همه چی.با اینکه میدونی همه چی ی طرفس

من از اولین باری ک نسبت ب همسرم احساس عشق علاقه و هیجان داشتم ده سال میگذره اولین تجربه یک دختر بچه ...

از صحبت ها و پستاتون مشخصه که شما ذهنتون خیلی روشن تر و آگاه تر از اونی هست که ما بخوایم چیزی بگیم؛ اما نپذیرین که تا آخر عمر بخواین توی این رنج بمونین؛ یه جایی کم میارین و زخمای روحتون و نداشتن ها و نبودن ها تبدیل میشه به بیماری روحی...خیلی تلاش کنین برای ترمیم رابطه تون اما اگه جواب نداد، حتماً حتی اگه شده از مشاور کمک بگیرین برای این که جور دیگه ای تصمیم بگیرین. بودن توی این زندگی، برای شما شده مثل اعتیادی که کشنده س اما ترک اون هم کار سختیه؛ پایان تلخ، بهتر از تلخی بی پایان است...❤️💫