2777
2789
عنوان

انتخاب شغل

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 31 پست
نه عزیزم من کار آزاد نکردم اما اطرافم بودن کسایی که موفق بودن تو این راه مارکتینگ میخواد باید بازار ...

محبت میکنی بگی تو چه کاری بودن والا خودم هنوز که هنوزه هیچ راهی پیدا نکردم.فقط پول هست که میتونه آدم ها رو موفق کنه و شایدم گاهی اوقات استثنا و شانس که من نداشتم تو این زمینه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فعلا میرم کارمندی تا یه خرده پول جمع کنم برای زدن یه کار آزاد

ممنون عزیزم

واقعیتش یه مبلغی پس انداز دارم و خانواده هم یه مقدار کمکم میکنند البته خیلی نیست ولی میشه باهاش کار رو شروع کرد دیگه پیشرفتش با خودمه

شما تهرانید! یک بازار به وسعت کل ایران نمیشه بگید درنمیاد کافیه بهتر فکر کنید

شما یه کار متناسب به من معرفی کنید فوق لیسانس دارم و همسرم کارمند تقریبا سطح بالاست دو تا بچه هم دارم.واسه خرید خونه و ماشین خالی شدیم با اینهمه پول رهن و اجاره شما پیشنهادت چیه؟راهنمایی کنید لطفا

کارمندی در کنارش ازاد رو شیفت مخالف ادامه میدمازاد اگر خدایی نکرده از کار افتاده بشی داستانه ،ولی کا ...

واقعیتش این شغلی که پیشنهاد شده توی پالایشگاه برای فعالیت روی یک پروژه هستش

ساعات کاری زیاد داره ۷صبح تا۵عصر شنبه تاپنجشنبه البته حقوقش برای شروع ببشتر از۱۵هست ولی خب بعد ازچندسال اگر سرپرست بشی حقوق بالایی داره ولی اگر معمولی بمونی به خستگیش وتایم زیادش نمیرزه واقعا

صد در صد کارمندی . امنیت و ثبات شغلی خیلی خیلی مهمه . به کم و پیوسته بودن قانع باش تا هم آلامتو بساز ...

اره مبهمه 

اگه بشه خیلی بهتر از کارمندیه اما اگر هم نشه بدبختت میکنه

امکانش هست آنلاین شاپ دوستتون رو آیدیش رو برام بفرستین؟

الان ندارم حقیقت واسه خانم دوست همسرم هست.واسه بچه های زیر ۷ تا ۸ ساله ..سرکار بودن بعد ازدواج اومد بیرون از کار  و الان به شدت ناراضی ان.میگه کاشکی همون حسابداری تو شرکت رو ادامه میدادن حقوقشون تقریبا ۵اً بود

واقعیتش این شغلی که پیشنهاد شده توی پالایشگاه برای فعالیت روی یک پروژه هستشساعات کاری زیاد داره ۷صبح ...

اینی که میگی حقوقش خوبه خیلی.یه مدت برو در کنارش دنبال کار آزاد هم باش اگه بیشتر پول درآوردی بیا بیرون.اگه بچه داری و مثل من غریب و کمک نداری که خیلی سخت میشه برات اگه بری سر کار

شما یه کار متناسب به من معرفی کنید فوق لیسانس دارم و همسرم کارمند تقریبا سطح بالاست دو تا بچه هم دار ...

مردم و من نوعی هر چی بخوام رو میرم از بازار دم دستم یا شهرم تهیه میکنم مگر اینکه

1- قیمت اون جنس خیلی با بقیه جاها متفاوت تر باشه

2- کالا خیلی خاص باشه که هر جایی نداشته باشن

3- کالای مصرفی باشه با قیمت خاص که بصرفه از شما بخرن

مثلا یه پیج اینستایی هست که فقط ابزارالات خاص میفروشه

چیزایی که تو هیچ ابزار فروشی نیست 

الان چیزی که مردم زیاد استفاده میکنن چیه؟؟

شکلات - قهوه - ادویه و...

رو اینها تمرکز کنید و بازار رو به دست بگیرید

مردم و من نوعی هر چی بخوام رو میرم از بازار دم دستم یا شهرم تهیه میکنم مگر اینکه1- قیمت اون جنس خیلی ...

اتفاقا بسته بندی مدنظرم بود اما باید جواز مغازه بهداشتی معرفی کنی که هزینه ها بالاست .مغازه هم که هر چند متر هست چرا از آنلاین شاپ بخرن؟.تهران فقط باید پول داشته باشی که پول بیاد برات.

ممنونم بابت متن پر بارتون عزیزم.دعا کنید دستم پول بیاد و بشه همینی که میگی و تو ذهنم هست رو پیاده سازی کنم