nrgsgl مدیر عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 2359 عنوان بچه ها کسی هست بهم کمک کنه چجوری | مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 28 پست سفارش بدم از اسنپ. چیزی که میخوام سه ساعت طول میکشه تا برسهنمیدونم ظهرا میتونیم سفارش بدم .وساعت سه میخوام به دستم برسهلطفا کسی هست کمکم کنه ضروریه امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم چنانکه از ستم پر شده است 🌸اللهم عجل لولیک🌸واین کاربری دست سه نفر هست😂🫠 1403/10/18 | 08:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باوااان عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 3470 من در لحظهی که سفارش میزنم .میتونم لغو بزنمدرسته؟ اره میشه لغو کرد .زمانی که ثبت میکنی شرایط لغو هم توضیح میده نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈
nrgsgl مدیر استارتر عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 2359 بعد اینکه اگه ۱۲و۲۰ میخوام دستم باشه امروز، چه ساعتی باید بدم از داروخونه فروشگاه آریش امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم چنانکه از ستم پر شده است 🌸اللهم عجل لولیک🌸واین کاربری دست سه نفر هست😂🫠
nrgsgl مدیر استارتر عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 2359 اره میشه لغو کرد .زمانی که ثبت میکنی شرایط لغو هم توضیح میده و میشه نقدی پولشو بدم وقتی اومد امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم چنانکه از ستم پر شده است 🌸اللهم عجل لولیک🌸واین کاربری دست سه نفر هست😂🫠
باوااان عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 3470 از داروخونه فروشگاه آریش اگر سه ساعت طول میکشه نه تا نه و نیم ثبت کن و تو توضیحات بنویس که ۱۲ و نیم برسه نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈
باوااان عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 3470 و میشه نقدی پولشو بدم وقتی اومد نه باید همون لحظه پرداخت کنی نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈
nrgsgl مدیر استارتر عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 2359 نه باید همون لحظه پرداخت کنی وای یعنی کارت به کارت نمیتونم امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم چنانکه از ستم پر شده است 🌸اللهم عجل لولیک🌸واین کاربری دست سه نفر هست😂🫠
nrgsgl مدیر استارتر عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 2359 اگر سه ساعت طول میکشه نه تا نه و نیم ثبت کن و تو توضیحات بنویس که ۱۲ و نیم برسه اهوم سپاس گزارمکه اگه میتون به دستم برسن تو اون ساعت سفارشم رو قبول میکنن درسته امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم چنانکه از ستم پر شده است 🌸اللهم عجل لولیک🌸واین کاربری دست سه نفر هست😂🫠
باوااان عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 3470 وای یعنی کارت به کارت نمیتونم نه باید تو درگاه آنلاین پرداخت بشه نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈
nrgsgl مدیر استارتر عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 2359 اهوم سپاس گزارمکه اگه میتون به دستم برسن تو اون ساعت سفارشم رو قبول میکنن درسته ولی اکه تو اون ساعت نمیتونن لغو میکنن امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم چنانکه از ستم پر شده است 🌸اللهم عجل لولیک🌸واین کاربری دست سه نفر هست😂🫠
nrgsgl مدیر استارتر عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 2359 نه باید تو درگاه آنلاین پرداخت بشه میدونم منظورت باید از گوشیم پرداخت کنم امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم چنانکه از ستم پر شده است 🌸اللهم عجل لولیک🌸واین کاربری دست سه نفر هست😂🫠
باوااان عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 3470 میدونم منظورت باید از گوشیم پرداخت کنم اره باید رمز دوم داشته باشی از طریق گوشی همون لحظه سفارش پرداخت کنی نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈
nrgsgl مدیر استارتر عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 2359 نه باید تو درگاه آنلاین پرداخت بشه آا میشه تو توضیحات بگم پول رو نقدی میدمآخه من اینجا دیدیم،وقتی اسنپ میگریم نقدی میدیم.یا شاید این بخاطر خرید،از فروشگاه هست؟ امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم چنانکه از ستم پر شده است 🌸اللهم عجل لولیک🌸واین کاربری دست سه نفر هست😂🫠
nrgsgl مدیر استارتر عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 2359 اره باید رمز دوم داشته باشی از طریق گوشی همون لحظه سفارش پرداخت کنی متاسفانه رمز دوم ندادمای کاش راهی بود😤😤😤😤💔 امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم چنانکه از ستم پر شده است 🌸اللهم عجل لولیک🌸واین کاربری دست سه نفر هست😂🫠
nrgsgl مدیر استارتر عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 2359 اره باید رمز دوم داشته باشی از طریق گوشی همون لحظه سفارش پرداخت کنی نمیدونین کلا چقدر میشه هزینه این سع ساعت.بجز البته اون چیزا که میخوان سفارش بدن امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم چنانکه از ستم پر شده است 🌸اللهم عجل لولیک🌸واین کاربری دست سه نفر هست😂🫠