2777
2789
عنوان

زود بیاین دارم سکته میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 24 پست
یه چیزی بگم تو این شغل که خودم هم کار کردم بخوای اینطور بری جلو کم میاری من م طرحی بودم ولی از بس دق ...

گلم دقیقا 

من الان صبح ثابت هستم ، جایی که هستم تا الان طرحی پا نذاشته...

ی ایرادم تو کارم ندارم 

مترون بارها برام تشویق نوشته همین جانشین نذاشته...

دفعه آخر گفت ،دستت رسیده گفتم نه

گفت چرا این همه مدت پیگیر نبودی...

به منم مسئولیت دادن ، موقع اعتبار بخشی ترالی و غیر رو دادن به من بخاطر دقتم...حتی گفتن مسئولش تویی و اون فرد با سابقه رو از گروه پاک کردن منو اد کردن...

بیشتر بخاطر پارتی اذیتم می‌کنند

و اینکه رئیس بخش و ی با سابقه منو اذیت میکردن ، که بخاطر من هر دو رو برداشتن!!!!

ولی الان جانشین داره خودش میکشه

اینا اگه از من آتو داشتن که طرحم قطع میکردن

خدایا ،من نمیتونم ازت ناامید بشم..شاید چون تو تنها کسِ من در دوران بی پدریم بودی و هستی🩷.لطفا خودت مصلحتِ ما رو در ازدواجِ مامانم با اَمینِ مدنظرم قرار بده❤️من و داداشم شاهد خوشحالی و خوشبختی مامانم با امین باشیم😍ما رو کنارِ هم ی خونواده ۴ نفره شاد و خوشبخت کن👨‍👩‍👧‍👦لطفا برام دعا کنید.حاجت روا باشید.😘 از سال ۹۷ منتظرم.

ببین الان تازه کاری ولی اینو بدون مجبوری توی محیط کار با بقیه راه بیای از کنار اشتباهاتشون با سکوت بگذری تا دشمن درست نشه برات . توی کارشون دخالت نکن ‌ شما خودت خوب باش این عالیه ولی با بقیه کاری نداشته باش مجبوری برای کار کردن این قانون رو رعایت کنی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی سخت میگیریا کلا یه مدت به پرو پاشون نپیچ بسپارش بخدا باهاشون کل کل نکن توجیه نکن حرف نزن کارت ر ...

من اصلا با کسی حرف نمیزنم.

دقیقا اون دو نفر قبل با سابقه بودن به مریضا ظلم میکردن...

منم رفتم گفتم یا اینا بمونن یا منو بردار...

حتی با سابقه ها بر علیه متحد شدن...ولی در نهایت اونا رو حذف کردن و منم مسئول همون قسمتی کردن که توش پرستار معمولی بودم‌

خدایا ،من نمیتونم ازت ناامید بشم..شاید چون تو تنها کسِ من در دوران بی پدریم بودی و هستی🩷.لطفا خودت مصلحتِ ما رو در ازدواجِ مامانم با اَمینِ مدنظرم قرار بده❤️من و داداشم شاهد خوشحالی و خوشبختی مامانم با امین باشیم😍ما رو کنارِ هم ی خونواده ۴ نفره شاد و خوشبخت کن👨‍👩‍👧‍👦لطفا برام دعا کنید.حاجت روا باشید.😘 از سال ۹۷ منتظرم.

ببین الان تازه کاری ولی اینو بدون مجبوری توی محیط کار با بقیه راه بیای از کنار اشتباهاتشون با سکوت ب ...

شما دوست داری عزیزت وقتی تو بیمارستان بستری هست...ی پرستار بهش ظلم میکنه 

پرستار دیگه چطور برخورد ،کنه...

ساده بگذره؟

من نمیتونم تحمل کنم...واقعا عذاب اوره 

کارمون خیاطی و...نیست که بگم باشه طرف فقط پولش هدر میره...

میدونی وقتی دارو اشتباه بشه ممکنه چه عواقبی داشته باشه...

گلم ، 

میدونی اگه دارو خراب به مریض بدن چه فاجعه ای ممکن رخ بده!

اینا تو یخچال دارو مواد غذایی مبذاشتن بعد بارها یخچال خاموش کردن که یخش آب یشه و اون داروهای ترالی احیا خراب شدن...

شما دوست داری عزیزت وقتی تو بیمارستان بستری هست...ی پرستار بهش ظلم میکنه پرستار دیگه چطور برخورد ،کن ...

مبفهمم حق داری آفرین بهت که وجدان کاری بالایی داری . ولی چاره چیه؟ باهات دشمن میشن . یه جور ناشناسی به ریاست خبر بده مثلا

ببین الان تازه کاری ولی اینو بدون مجبوری توی محیط کار با بقیه راه بیای از کنار اشتباهاتشون با سکوت ب ...

البته امیدوارم عزیز انت همیشه سلامت باشند.

صرفا خواستم شرایط رپ توضیح بدم.

مبفهمم حق داری آفرین بهت که وجدان کاری بالایی داری . ولی چاره چیه؟ باهات دشمن میشن . یه جور ناشناسی ...

😂😂😂😂

نمیشه که !

اونا رو من گزارش نکردم که...اینا با سابقه بودن رفتن منو گزارش کردن چون من کارم با اینا متفاوت بود ...

منم رفتم شرایط توضیح دادم..اینا که رفتن زیرآبم بزنن خودشون حذف شدن😂 

بعدم باقی ماجرا...اینا آخه نمیذاشتن مم کارم بکنم..

مبفهمم حق داری آفرین بهت که وجدان کاری بالایی داری . ولی چاره چیه؟ باهات دشمن میشن . یه جور ناشناسی ...

برام دعا کن ،خدا تمدیدم کنه

و اینکه وقتی ی جا چندین ساله دارن ی 💩 میخورن ، وقتی کسی خبر دار بشه همه متوجه میشن چی به چیه