2777
2789
پختن که نه اما بلدم و اطرافیانم میپزن حد حدود قیمتا و ماد مصرفی رو میدونم فامیل نزدیکمونم شیرینی فرو ...

خوب اگر یه کیک بزنی خودت ۰ تا۱۰۰ رو میبینی چقدر زحمت داره 

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی داره چند کیلو باشهپر از موز و گردو بزنم کیلویی ۳۵۰

تو رولت مگه موز میزنن؟خیس نمیشه؟نون رولت نازکه

من فقط گردو پسته میزنم  واسه من هر کدوم ۹۰۰ گرم در میاد قیمت  ۲۵۰ گذاشتم روش 

یا مثلا باگر کیک رو ۲۵۰ قیمت گذاشتم

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

خوب اگر یه کیک بزنی خودت ۰ تا۱۰۰ رو میبینی چقدر زحمت داره

بعله زحمت داره منم منکرش نیستم اما بعضیا واقعا منصفانه قیمت نمیذن منظورم جسارتا به شما نبودا قنادای بی انصاف رو گفتم عزیز شما به دل نگیر انشالله خداذبتون خیرو برکت بده 

بعله زحمت داره منم منکرش نیستم اما بعضیا واقعا منصفانه قیمت نمیذن منظورم جسارتا به شما نبودا قنادای ...

بله  اون ک درسته الان یه قنادی نزدیک ما هسش کیک تولد رو کیلویی ۳۴۰ تا ۶۴۰میزنه

من اگه مشتری بخواد میزنمشما خیلی خوب میدی قیمت رو

خو پس خیالم راحت شد اخه از دیروز ۳ نفر بهم گفتن گرونه یه کم ته دلم خالی شد

با موز و گردو کیلو ۳۲۰ فک کنم دو کیلو و نیم تقريبا ۷۰۰ اینا در میاد

من ۶۲۰ قیمت دادم خانمه گف گرونه حال دلمو بد کرد

بله اون ک درسته الان یه قنادی نزدیک ما هسش کیک تولد رو کیلویی ۳۴۰ تا ۶۴۰میزنه

قنادی ها که همشون از طب فولکلور استفاده می‌کنن که مصرف تخم مرغو کاهش بدن اون یا خیلیییی ارزون تر از تخم مرغ درمیاد براشون و خیلییی بصرفه میشه براشون

من یه بار این ژلو خریدم برای امتحان بعد دیدم مثلا با یه تخم مرغ یه کیک یک کیلویی میشه زد انقد حجمش زیاد شده بود . من بهش خامه نزدم گذاشتم تو دمای محیط تو ظرف در بسته . باورت نمیشه تا یه ماه بدون ذره ای کپک نرم و تازه موند 😱

خدایی این آشغالا خوردن داره؟؟

خانگی خیلییی سالمه

حالا جدی نون رولتت خیس نمیشه؟

نه خیس چرا؟ مثل کیک خامه ای فیلینگ میزنم دیگه. اول خامه بعد موز و گردو بعد هم یکم دیگه خامه روش بعدش هم رول می‌کنم 

البته موز نزنن بهتره چون سریع سیاه میشه