2777
2789
بستگی به شهر مخل زندگیتون دارهطرف ما قنادی های معمولی بدون موز و گردو رو کیلویی ۳۰۰ میزننقنادی های خ ...

عزیزم شما کیک خونگی میزنی کارت بهداشت داری؟

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم کارت بهداشت واس چی؟ مگه مشتری ازتون کارت بهداشت می‌خواد؟

ن برام سوال شده ک قنادی خونگی کارت بهداشت میخاد یانه

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

مواد مصرفی که اینقد در نمیاد اگه طزف خودش کیک بپزه واقعا میفهمه قنادا کلاه سر آدم میزارن

شما خودت کیک میپزی ب طور حرفه ای؟

نه عزیزم کارت بهداشت واس چی؟ مگه مشتری ازتون کارت بهداشت می‌خواد؟

ببین این عکسو ک گذاشتم این رولت رو شما چند میدی

الان اگر این قیمت رو به مادر من بدید میگه گرونه چون تو اجتماع نیست کم خرید میره‌.شما به دل نگیر. از ...

عکسه تازه اومد 😅صفحه ۳

هزینه تزیینات رو شما جدا میگیرین؟

ن تزینات رو  نمیگیرم چون فعلا لوازم تزیناتم رایگان اومده دستم منم هزینش رو نمیگیرم