2777
2789
خب چرا اسم کابریتو گفتی بهش

چی؟

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جاریامتوی جمع زنانه جزئیات دقیق روابط خصوصی‌شونو میگن. وای دفعه اولی که بهم گفتن شوکه شدم.رفتم به شو ...

اخه  فکر  میکنن  با کلاسی  هست

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
عروس عموی شوهرمیبار اومدن خونمون قشنگ بغل پذیرایی دراز شد بچه شیر میدادیبارم رفتیم بیرون مردا رفتن پ ...

هیچوقت نمیتونم درک کنم تا وقتی بچه شیر دادم‌میرفتم تو اتاق حتی خانوما هم نبینن غیر از خواهرو مامانم میشنیدم مسخره میکنن اما برام مهم نبود

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخمل نازم منو داداشی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم 😘😍

نه این قشنگ خودش میگفت خواهرام گفتن تا بچه دار میشی همه محرمت میشن

بگو افرررین باهمین فرمون برو جلو ب جاهای خوبی میرسی😂😂

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخمل نازم منو داداشی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم 😘😍

چندش🤢حالا من نخوام بشنوم و بدونم بی‌کلاسیه حتما🤦‍♀️

والا  تازه  فکر  میکنن  هرچی  بیشتر  تعریف  کنن  از شوهره شاخ ترن

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

یه آقایی که برای اینکه مهریه و نفقه نده و زنشو تهدید کنه به آبروریزی

به دوستش گفت نصفه شب بره تو اتاق خواب زنش

و این ازشون فیلم بگیره برای تهدید

و با گوشی زنش پیامک میزد به دوستش که مدرک بشه برای دادگاه