جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خانوادمو دوست ندارم ینی دوست دارم اما انقدر اذیتم کردن ک نمیخوام ببینمشون ولی چاره ای نیس و مجبورم تحملشون کنم 😅
یا مثلا من خیلی خیلی خیلی کم پیش میاد دلم برای کسی تنگ بشه ولی وقتی یکیو بعد یسال یا چند ماه میبینم بهم بگه دلم تنگ شده بود برات منم به دروغ میگم منم همینطور🙄
چطور خانواده اش شک نکردن؟؟؟ک بعد یه ماه بچه دنیا اومده؟؟؟چطو شما خبر داری ولی اونا نه؟؟،شاید اونام م ...
بچه سرراهیه..نمیدونم دیگران شک کردن یانه.. ولی میدونم قضیه حاملگی وبچه خودشونه حقیقت نداره...اینکه ازکجا فهمیدم قضیش طولانیه نمیشه گفت.. ومن حتی به همسرمم نگفتم.. حتی به خود اون خانمم چیزی نگفتم وهیچوقتمنمیگم
حدود15سال پیش دوسپسرم از سه تاحیاط هوساایه ردمیشد میرسیدپشت بام همسایه وبعدپشت بام ما
میاکدتواتاق من تاصب حرف میزدیم میخابیدیم واذان هم میرفت
واقعاماری جزاین نمیکردیما
حالا پدرمادرخاهرابرادرمم خونه بودن منم کله خراب
چطور میشود به یک شاخهی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿 چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود. اگربرای دومین بارزندگی میکردم تمام اشتباهاتمودوباره تکرار میکردم امااینبار زودتر. من اشتباهاتمو بیشتر دوسداشتم. یکیش تو ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆
چطور میشود به یک شاخهی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿 چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود. اگربرای دومین بارزندگی میکردم تمام اشتباهاتمودوباره تکرار میکردم امااینبار زودتر. من اشتباهاتمو بیشتر دوسداشتم. یکیش تو ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆
وخیلی جذاب بودم براشون نصفشون روانیم بودن اماهمزمان باچندنفرحرف میزدم
حالم بهم میخوره یادم میاد
خونواده شوهرم و اطرافیان فکر ممیکنن ما هیچ مشکلی نداریم درصورتیکه داریم با مشکلات مالی دیتو پنجه نرم میکنیمو وصعیت به حدی بده که من افسردگی گرفتم ولی با این حال هم نمیزاریم کسی بفهمه
شبیه فیلمفارسیهای قدیم.یاد خونه های حیاط دار افتادم دور تا دور اتاق
خخخخ ن تقریبادوطبقه بودخونه. فک کن ازچنتاخیلط رد میشد میومد ب پشت بام همسایه دازه میرسید دوتاپشت بامم رد میشد خخخخ
اینارو من توروز بررسی میکردم ازکجاو چ ساعتی ک خاب همسایه هام ویسنجیدم هرکدوم ج ساعتی خابن خنخنخ
من باید میشدم رییس مافیا