2777
2789

من چن نفر میشناسم که فقط با دو دره بازی و دوز و کلک و لاشی بازی رسیدن والا 

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه پسره دوست شوهرم بود هیچی نداَشت یه چندبار به خاطر پاس نشدن چکار رفت زندان هربار شوهرم ضامنش شد یهو پولدار شد ماشین مدل بالا دوتا سه تا خونه مغازه خر روز وهر هفته مسافرت خیلی عجیبه

اره مال مردم خوری کرد 

پارتی داشت 

پشتوانه پدر پولدار 

هنوز بگم؟گسی با عرق خودش جایی نرسیده دستش جایی بند بوده که رسیده

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

تو آشناهای ما ی پسرخیلی پولدار بود که اهل پارتی و اینا بود 

ی بار این با ی دختری آشناشد که دختره ازش از لحاظ مالی خیلی پایینتر بود ولی جذاب و تحصیلکرده آقا پسره صددل شیفته ی دختره شد کلا عوض شد پارتی و الکلو گذاشت کنار رفت این دختره رو گرفت الان دختره عشق میکنه کلی امکانات با ی مرد حرف گوش کن

البته چندین ساله ازدواج کردن و ی دخترم دارن 

دخترشونم خارج دنیا آوردن ولی خب ساکن ایرانن

کسی که من می‌شناسم و جلو چشممه خیلی وقتا با اتصال به مقام‌های بالای کشوری به جاهایی رسیده که نپرس‌

ولی کاش آدم بود کاش از این همه قدرت برای کمک مردم ضعیف تر استفاده میکرد نه لهشون کنه زیر پا.

البته چندبار ظلمش را حسابی جواب دادن کارگرهای بیچاره، دلم خنک شد

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

خودتم بگو 

تو مجردی با ی پسر پولدار خودشیفته دوست بودم به لطف خدا از شرش راحت شدم چون پولدار و حروم خور بود خیلی شر و‌پررو بود

پدرش کلاهببرداری میکردو بچه هاش با پول دزدی پز میدادن و‌بقیه رو تحقیرمیکردن و هر جا میشستن میگفتن خودساخته اییم زحمت کشیدیم البته زحمت دزدی و کلاهببرداری  درصورتی که اصلا پسر کار نمیکرد شاید دویا سه روز در هفته اونم روزی چهار ساعت

همش مسافرت بودن مدام ماهی دوبار ولی خانوادگی این نظر و داشتن خدا دوسشون داره و لیاقت پولو دارن و زحمتکشن و بقیه که پول ندارن لیاقت ندارن 

البته منظورش لیاقت کلاهببرداری و پول حروم و دزدیو شیادی 

همبشه ام بقیه رو نصیحت میکرد توهم ادم خوب و زحمتکشو داشت 

اولش دیدمش انقدر از خودش تعریف میکرد و پز میداد باورم شده بود ادم خوبین کم کم متوجه شدم از این پولدارای مال حروم خوره 

برادرشوهرم. حتی پول نداشت بچشو ببره دکتر زنگ میزد از شوهر من میگرفت

یهو به یه دریای پول رسید انگار. ریخت و پاش، ولخرجی، انواع مسافرتا، تعمیر خونه

هیچ شغلی هم نداره که بگیم کار میکنه

اومد وام خرید و فروش کرد، کنارش معامله ماشین انجام میداد

خداروشکر، بچه هاش گناه داشتن. زنش گناه داشت

مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن

این چیزی که میگم حدودا ۱۵ سال طول کشیده یک شبه نبوده دوست همسرم که ازدواج میکنه خانواده ها به شدت مخالف بودن اصلا حمایت نمیکنن نه جهاز میدن به دختره نه خانواده پسر چیزی میدن یه اتاق اجاره میکنه  چند تا وسیله با سختی میگیرن بعصی وقتها شام  برای خوردن نداشتن در این حد  بعد پسره میره تهران  همسرش میمونه شهرشون بعد برنامه نویسی و ... یاد میگیره کارش بهتر میشه زنشم با خودش میبره بعد یه مدت رفت عراق برگشت دور کاری انجام میداد به  دلار حقوق میگرفت خلاصه وضع مالیش اوکی  شد ویلای شمال ماشین خارجی و ... 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
کسی که من می‌شناسم و جلو چشممه خیلی وقتا با اتصال به مقام‌های بالای کشوری به جاهایی رسیده که نپرس‌ول ...

دقیقا داماد اقوام ما پدرش یه سمتی داشت ت اموزش پرورش 

پسرشو گذاشت جای خودش 

پرش یهو فرستادن تهران تو منسبی ویگه بعد ۶ سال هم شاسی بلند خرید هم خونه ت تهران خودش خرید خم زمین 

زنش هم همه جا میشینه میگه شوهرم پرتلاشه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

پسر عمه ام،از یه خانواده خیلی ضعیف چه مالی چه فرهنگی،خداروشکر دکتر شد و به همه چی رسید الحمدالله،البته بسیار انسان اهل توکل و تلاشگری بود و هست

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩