2777
2789
عنوان

چجوری خوشگل تر بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 22 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چیه؟قیمتش چنده

سرم هست میزنی به پوستت

قیمتش برندای مختلف متفاوته 

مثلا از ۳۰۰به بالاس 

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،

هرچی کمتر ارایش کنی پوستت بهتر میمونه

فقط یک کرم ضد افتاب با یه رژ ، نهایت یه مداد چشم . 

سرزندگی و جوونی صورت شما با یه لبخند گه کنارش باشه ، قشنگ ترین و جذاب ترینه 

عزیزم آرایش برای سن شما هنوز خیلی زوده.هم سن و سالات نمیدونن چه آسیب جبران ناپذیری به پوستشون دارن وارد میکنند...

به جای لوازم آرایشی سعی کن لوازم مراقبت پوستی تهیه و استفاده کنی.جوش و جای جوش هم در این سن طبیعیه و گذرا اما اگر پوستتو از الان به لوازم آرایشی عادت بدی بهت قول میدم تو سن 25سالگی چندین برابر الانت که اقتضای سنته جوش و جای جوش و لک خواهی داشت که دیگه مثل الان موقتی و گذرا نیستن و باید تاابد باهاشون دست و پنجه نرم کنی.بیشتر از ماسک ها و کرم های مراقبتی استفاده کن و قدر پوست و جوونیت رو بدون❤️🌿

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...