2777
2789
عنوان

شوهر حیوونم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 31 پست
همه مردا مثل همین..بری حتی برا گفت وگو و حل مشکل دست بالا مبگیرن.منم یکی دارم بدتر مال تو..هیچکس حرف ...

هه این الان اینجوری شده بخدا منم ادممم‌خب همش ۲۰سالمه تو اوج جوونی پیرم کرده

خدایا شکرت✨🤍

چرا میزنه چرا برا هم اعصاب نذاشتین خیلی کلی تعریف کردی نمیشه قضاوتی کرد 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه مردا مثل همین..بری حتی برا گفت وگو و حل مشکل دست بالا مبگیرن.منم یکی دارم بدتر مال تو..هیچکس حرف ...

کجا همه مردا مث همن عزیز

والا من ن از پدر و برادر کتک خوردم ن از شوهر 

مشکل اینجاس ک کتک میخورن بعضیا هیچ حرکتیم نمیکنن 

من اگ کتک بخورم یه قشقرقی بپا میکنم ک طرف ب غلط کردن بیفته..حتی بخاطر زدن ی حیوون یروزی بازخواست میشیم چ برسه ب آدمیزاد

هه این الان اینجوری شده بخدا منم ادممم‌خب همش ۲۰سالمه تو اوج جوونی پیرم کرده

من فک کردم اگه 27 ازدواج کنم هم من عاقل ترم هم طرفم ک بالای سی بود.اشتباه..بعضی مثل فولادن تغییر ندارن..منم روحا جسما دارم پیر میشم..مواظب خودت باش

کجا همه مردا مث همن عزیزوالا من ن از پدر و برادر کتک خوردم ن از شوهر مشکل اینجاس ک کتک میخورن بعضیا ...

منظورم تغییر اکثر مردان تغییر نمیکنن..کم پیش میاد ب خاطر زن و بچه مثل انسان برخورد کنند..شما خداروشکر خوب گیرت آمده.. شوهر من اگه بری برا گفت و گو بعد دعوا دلیل چرت تحویلم میده تو رو مقصر می‌دونه..اصلا دلیل دعوا عدم حمایت و الویتش ب منه..

وقتی که کتک بخورین چیکار میکنین دوست پسرم یه بار منو زد

غلط میکنه اون خر کی باشه ک بخواد بزنه میزدی تو دهنش ک پرخون شه و خدافظ..این دیگه خیلی حرص خوردن داره

شکایت،جدا شدن،پرتش کن بیرون از زندگیت

من حتی اگ مقصرم باشم طرف حق نداره روم دس بلند کنه...

خدا زبون داده ک اگ مشکلی هس با حرف زدن حل شه