2777
2789
عنوان

من خیلی زشتم 🙂💔 اصلا خواستگار ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 22 پست
عکس بفرس

عکس نمیتونم بفرستم.ولی خیلی تغییر کردم .البته علاوه بر همه اینها اب باید به اندازه کافی بخوری و اینکه ببینی چه مدل مویی بهت میاد و لباس شیک هم خیلی مهمه.دیگه بینیم را عمل کردم خیلی تاثیر داشت البته من چشمام و لبام خوب بودن بینیم خوب نبود اویزون بود بینیم درست شد خوبتر شدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عکس نمیتونم بفرستم.ولی خیلی تغییر کردم .البته علاوه بر همه اینها اب باید به اندازه کافی بخوری و اینک ...

وای دقیقا مثل منی منم فقط بینی م بد هست یکم بنظرم بزرگه ولی خوبیش اینه به صورتم میاد چون گرد و پر ولی عمل کنم بهتر میشه چند ماه دیگ 

کـی مثـل خــودم دـلــبر لـــجـبــاز داره✨🌈

زن خیلی ارزش داره باید ارزش و احترام داشته باشی زیبایی هم دلت باید زیبا باشه وگرنه بقیش با پول اوکی میشه عمل کنی

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

اره عمل بینی خیلی تاثیر میزاره.جای خوب برو کدوم استان هستی

من هرمزگان بندرعباس هستم ولی برای عمل بینی به احتمال زیاد شیراز یا تهران برم ))اره واقعا خیلی چون کل فیس رو تغییر میده

من هرمزگان بندرعباس هستم ولی برای عمل بینی به احتمال زیاد شیراز یا تهران برم ))اره واقعا خیلی چون کل ...

جای خوب برو هر جا رفتی .ایشالا موفق باشی .من خودم پیش دکتر سجادیان تهران عمل کردم.قبل از عمل مشتری های سجادیان را هم ببین .شاید خوشت اومد.خودت انتخواب کن .باید چند تا دکتر را ببینی یکیو انتخواب کنی.

جای خوب برو هر جا رفتی .ایشالا موفق باشی .من خودم پیش دکتر سجادیان تهران عمل کردم.قبل از عمل مشتری ه ...

مرسی عزیزم 🫶🥰حتما همچنین شما هم موفق باشید