2777
2789
عنوان

در مورد تولد سوال دارم لطفا بیاد

54 بازدید | 8 پست

سلام 

راستش من میخوام برای هفته دیگه با دوستام تولد بگیرم ۱۴ سالمه اولین بارمه میخوام با دوستام تولد بگیرم و میخوام باغمون تولد بگیرم و اونجا امنه راستش میخواستم از ساعت ۳ تا ۹ بگیرم که هم دیر وقت نشه هم وقت داشته باشیم مامانم میگه نه و بده و... به نظر شما این ساعت بده یا نه اگه بده پیشنهاد بدین چه ساعتی باشه بهتره نمیخوام زمانش کم باشه و اینکه مامانم میگه از اول تا آخر تولد باید خودشم باشه و میگه اونجا خرابکاری میکنید... منم گفتم خب مامان اگه ساعت ۳ شروع میکنیم تولد و تو تا ساعت ۴ بمون موقع چایی و خوردن و اینا که خرابکاری نکنیم بعد برو ساعت ۸ بیا با شام که تا ۹ بمونی میگه نه نمیشه تو باغ تنها باشید و این حرفا اگه تو خونه باشه غمی نیست منم گفتم خب باشه تو خونه بگیریم بعد دوباره میگه نه نمیشه تو خونه تنها بمونید اصلا نمیفهمم شما بگید پیشنهاد من بد بود یا خوب مامانم باشه یا نه من هم تولد بعضی دوستام رفتم هم خونشون هم باغشون نه مادرشون بودن نه کسی امنیتم کامل بود و خیلی خوش گذشت حالا شما راه حل بدید به مامانم نشون بدم

ببخشید اگه سرتونو درد آوردم ولی لطفا کمک کنید

خدای نکرده اتفاق یبار میفته. باغ برای چند تا دختر سن شما اصلا امن نیست . تا نه هم خیلیه الان پنج و نیم شبه دیگه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توی این فصل باع شب نمیچسبه

روز تول. بگیر از صبح مثلا ۱۰تا ۴عصر

خیال خانواده ها هم راحته و هم بدای رفت و امدش بهترع

پنج شنبه یا جمعه بگیر

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃