2777
2789
عنوان

بچه‌ی بی‌تربیت

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 24 پست
وای دقیقا ولی خب ای کاش میشد سگ محل کرد این دختره‌ی بگم چی رو!😑 مثل مار میاد توی زانوهامون میپیچه ع ...

پناه بر خدا

زیاد بهش فکر نکن

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثین

اینا حاصل تربیت غلطه . یه شبه بچه اینجور نشده ۱۴ سال هم دیگه تقریبا میشه گفت درست بشو نیست . چون سن ...

تقصیر عمه‌ی منه، اگه الان دختر عمم یکم تربیت داره و یکم هوش به شوهرعمم رفته چون تربیتش صد هیچ عمم رو میبرد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما نرید پدرتون بره و نهایت مادرتون به نظرم وقتی احتمال بی احترامی هست

الان مثلا من امروز نرفتم اون یکی عمم گفته تو واقعا مهربون نیستی اینا بچن پدرشون مرده میگم خب عمه جون پدر منم ۱۰ سالم بود مرد اصلا اینجور بودم؟

احساس میکنم بیماری روانی داره چون خواهرشم همین سنه دیگه ولی خیلی عاقله، گاهی وقتا صدای نی نی درمیاره ...

دختر عمه ت از اول ادب و تربیت نداره 

چون لووووس ننر بار اومده 

ربطی هم به شرایط الانش نداره 

بیچاره خانواده ای که تو آینده میخواد باهاش وصلت کنه 

بچه مردم نیست دختر مادرش و دختر‌عمه‌ی منه! ضمنا به نظرم واقعا اصلا نباید اسم اینارو بچه گذاشت چون ۱۴ ...

عزیزم من هیچ گاردی ندارم‌اما واقعبت اینه که بچه هر کسی غیر از بچه خودم بچه مردمه نه اینکه بی اهمیت باشه برام اما اجازه هیچ قضاوتی در تربیتش نمیدم چه برسه تنبیه و ...دنیا خیلی عجیبه من مگه می دونم بچم در آینده چطور میشه الان بچه برادر من هم خیلی تندهست و رفتارهای بد داره اما من در حد عمه عزیزم خوبی و ... نه بیشتر  و نه به برادرم و خانومش انتقاد می کنم نه چیزی می گم همین. اگرم بهم بگه مفت خور و ... از خونه برادرم میام بیرون چون احترامم دست خودمه گله هم نمی کنم اجازه گله هم نمیدم

همین  عمتون اگر چیزی به بچش بگید بخدا دو روز دیگه طلبکار میشه ...

دختر عمه ت از اول ادب و تربیت نداره چون لووووس ننر بار اومده ربطی هم به شرایط الانش نداره بیچاره خان ...

کاش لوس بود عزیزم

همه‌ی دخترا یه‌ذره لوس بودن و ننر بودن توی ذاتشون هست این دیگه خط قرمزو رد کرده شده یه موجودی که واقعا هیچکس نمیشناسه :)

عزیزم من هیچ گاردی ندارم‌اما واقعبت اینه که بچه هر کسی غیر از بچه خودم بچه مردمه نه اینکه بی اهمیت ب ...

من که گفتم نمیشه هم کتکش بزنی کلی گفتم وگرنه دست رو بچه بلند نمیکنه و بازم میگم این اصلا بچه نیست... کل فامیل ازش میگن

کتک زدنش که اشتباهه، اونم توی سن به این حساسی و توی موقعیتی که تازه پدرشو از دست داده به نظرم واقعا ...

😳 ۱۴ ساله از نظر شما بچه‌ست؟

بله از خیلی جهات واقعا بچه‌ست و زوده خیلی کارا براش مثل ازدواج، کنکور و.. نه رفتار و کردار و سنجیدن موقعیتش.