2777
2789
عنوان

دعوا با دوست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 152 پست
پس اشتباهت همینههر مرد دیگه ای باشه دور میشه

من پشیمون میشم بعدش و میرم عذرخواهی میکنم 

وقتی دعوا کردیم پیش هم بودیم و من گفتم میخام پیاده شم 

شهرخودمونم نبود گفتم با اسنپ میخام برم اونم بدون اینکه نازمو بکشه پیادم کرد ولی گفت اسنپ بگیر بعدش برو منم گفتم نمیخام 

بعدش ک پیاده شدم دیدم نیومد ایقد حالم بد شد که جلو کلی ادم گریه ام گرفته بودایقد پیام دادم که اومد خودش و دیگه تو مسیر دعوامون شدت گرفت هعی من گفتم ببخشید ولش کن ارزش نداره

اون حتی نمیزاشت بهش دست بزنم 

عریزممممم باید چیکار کنم که اینجوری نشه و ازم فاصله نگیره دوست دارم کنارم اروم بشه 

حقیقت شد تعیین تکلیف؟رو املات کار کن بعد ارشاد کن ملتو نه توی واقعیت ولکن مایلید نه مجازی

چی میگی

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدم تو یه فرصت مناسب که جفتمون ارومیم رو در روخیلی باسیاست و بااحترام میگم یکم رفتارت زشت بود چون ...

من اصلا سیاست حرف زدن رو بلدنیستم 

من اگه بهش پیله نکنم و دردسترسش نباشم خوبه 

ولی حضوری هنوز قلقش دستم نیومده

ببین پیگیری و گریه و خودتو به در و دیوار زدن مردارو فراری میده لوند باش من انقدر سعی میکنم اروم باشم ...

امیدوارم با یه آدمی که واقعا دوستت داره و براش جدی هستی بری توی رابطه

بعد می بینی این چالش‌ها چقدر کمتره

چون اونم به اندازه تو برای دیدن و نزدیکت بودن بی‌تابه

مردا اصلا پیچیده نیستن بچه ی کوچیکن که فقط نیاز به احترام و آرامش دارن مردونگیشونو حفظ کنی و شخصیت آ ...

چجوری بهش ارامش رو بدم 

دیگه پیام ندم تا بیاد؟وقتی میگه حالم بده چیکار کنم

الان احساس میکنم خیلی ازم دورشده

امیدوارم با یه آدمی که واقعا دوستت داره و براش جدی هستی بری توی رابطهبعد می بینی این چالش‌ها چقدر کم ...

اره دقیقا ولی هردوی ما بخاطر مشکلاتی که برامون پیش اومده عصبی و زودرنجیم خیلی خیلی زیاد 

سلام شما از سایت زنونه خارج شو نمیخواد نهی از منکر کنی باتشکر .

سلام علیکم. مختلطه 

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

چجوری بهش ارامش رو بدم دیگه پیام ندم تا بیاد؟وقتی میگه حالم بده چیکار کنمالان احساس میکنم خیلی ازم د ...

پیام نده اگر داد انگار اتفاقی نیفتاده خیلی عادی جواب بده 

عشقم عشقمممم راه ننداز یکم سر سنگین باش 

وقتی میگه حالم بده یه بار بگو چرا؟اگر دیدی نگفت یا نمیخواد بگه بگو در هرصورت خواستم بگم تنها نیستی اگر لازم بود با کسی حرف بزنی من هستم اگرم دوس نداری راجبش حرف بزنی عیبی نداره عزیزم 

اون که بعد این همه مدت رفتار منو دیده میدونه وابستشم بعد دعوامون من ایقد حالم بد شد که هعی پیام میدا ...

بدترین رفتار رو داری با عرض معذرت.... 

فک کن ازداج هم کنی میتونی با این اخلاقش کنار بیای؟ یعنی چی مسائل دیگه رو سر تو خالی کنه؟؟ 

بدون مردی که دوستت داره نیازی نیس التماسش کنی... تو درواقع داری التماس میکنی و اون پس میزنه تا هر وقت خودش بخاد... قطعا قطعا حس علاقه ای از طرف مقابلت نیس و از روی سرگرمی و.... 

و متاسفانه اکثر دخترا فک میکنن با زیاد پیام دادن یا مثلا دکتر رفتن میتونن نظر کسی رو جلب کنن.... نه عزیز من شما میخاید بهتون ترحم کنه یا علاقه داشته باشه که ک اینکار رو میکنی؟؟ گرچه قطعا ترحم هم نکرده و اگه بر میگرده خودش حوصلش سر رفته فقط همین... 

شما داری بهترین روزهاتون رو فقط تلف میکنید برای کسی که قطعا قصد رابطه سالمی که شما انتظار دارید رو نداره و حتی اگر ازدواجی صورت بگیره(که بعیده )شما باید همیشه نازشو بکشی و خودت رو کوچیک کنی... شما با درس نخوندنتون فقط به خودتون ضربه میزنی شک نکن.... 

از منی بشنو که متاهلم و کلی حس های شما رو تجربه کردم....