2777
2789
عنوان

دعوا با دوست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1225 بازدید | 152 پست
اره اگه ببینه تغییر کردم مطمعنم اونم رفتارش عوض میشه موقعی که شما بحث میکنین چیکار میکنی که شدت نگیر ...

من کلا صبورم خیلی آرومم 

اون غرغر میکنه من میخونم پیاماشو 

اگر مقصر باشم میگم عشقم عذر میخوام ارزش نداره ناراحتیتو ببینم دوست دارم بعد آروم میشه قلقش اینه 

اما اگر مقصر اون باشه جیغ و داد و پیگیری نمیکنم 

فقط سکوت میکنم بعد شرمنده میشه میاد عذرخواهی 

قلقش اومده دستم همسر من این مدلیه

بعدم تو یه فرصت مناسب که جفتمون ارومیم  رو در روخیلی باسیاست و بااحترام میگم یکم رفتارت زشت بود چون تو همه جوره خوبی(اینو میگم قاطی نکنه😂)ازت انتظار نداشتم لطفا بخاطر من و زندگیمون اگر تونستی کمرنگش کن 

واسه شوهر من اینجوری جواب میده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام.دوس پسر ، شوگر، پارتنر و .... مصادیق فساد هستن. توبه کنید. این قبایح رو تاپیک نکنید تا سبب عادی ...

سلام شما از سایت زنونه خارج شو نمیخواد نهی از منکر کنی باتشکر . 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

ببین پیگیری و گریه و خودتو به در و دیوار زدن مردارو فراری میده 

لوند باش 

من انقدر سعی میکنم اروم باشم که حاضرم برات قسم بخورم تو این چندسال یکبار یاد نداره من به در و دیوار بزنم یا گریه کنم یا عصبی بشم درصورتی که مشکل باهاش داشتم دوران دوستی 

اما تنها دختری که از پس همسرم براومد من بودم

من کلا صبورم خیلی آرومم اون غرغر میکنه من میخونم پیاماشو اگر مقصر باشم میگم عشقم عذر میخوام ارزش ندا ...

وای دقیقا اونم اینجوریه من سکوت کنم اون بعدا از کارش پشیمون میشه و عذرمیخواد ولی من به بحثمون کش میدم و جیغ جیغ و غر غر زیاد میکنم که نیستی منم ادمم منم خسته شدم و….و پشت بندهم پیامش میدم کلا تعادل روانیمو از دست میدم باهث شده حالم بد بشه ولی بعدش پشیمون میشم 

ببین پیگیری و گریه و خودتو به در و دیوار زدن مردارو فراری میده لوند باش من انقدر سعی میکنم اروم باشم ...

وای من خیلی عصبی میشم ایقد گریه میکنم و حالم بد میشه و بهش میگم

افرین بهت دختر 

یعنی نگم حالم بده؟؟ خب چیکار کنم منم مثل تو باشم واقعا خسته شدم از این وضعیت شماها چندسالتونه

ببین پیگیری و گریه و خودتو به در و دیوار زدن مردارو فراری میده لوند باش من انقدر سعی میکنم اروم باشم ...

چه خوب

کاش بیشتر بگی برامون از رفتاراتون

میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی😔
وای من خیلی عصبی میشم ایقد گریه میکنم و حالم بد میشه و بهش میگمافرین بهت دختر یعنی نگم حالم بده؟؟ خب ...

اشتبااااه بزرگی میکنی 

جوری آروم باش که بگه بی رگههه 

تا بحثمون خواست شروع بشه گوشیتو پرت کن بپر حموم 

یا برو بیرون از عمد گوشیتو بذار خونه 

تمرین کنننن مسیرت غلطههه 

ببین یکی از دوستای نزدیکش ازش پرسیده بود خانومت آرومه یا عصبی؟گفته بود انقدر آرومه که اصلا عصبی نمیشه سر همون خیلی راضیم

تعین تکلیف نکن

حقیقت شد تعیین تکلیف؟

رو املات کار کن بعد ارشاد کن ملتو 

نه توی واقعیت ولکن مایلید نه مجازی 

و قسم به لحظاتی که تمام توان و تحملت به پایان رسیده اما تو دوباره دوام می‌آوری☄️