2777
2789
عنوان

دعوا با دوست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 152 پست
منم که الان میبینی بعد ۲ سال دوستی و ۹ ماه عقد و نامزدی هنوزم شوهرم اخلاقای بچگونه داره و تازه تازه ...

کاش منم مثل شما بتونم درسش کنم اصلا بلدنیستم اصلااا

من همیشه دردسترسشم نمیتونم که پیامش ندم

چند مدت پیش چند روز غیب شدم زنگ و پیام میداد دید جواب نمیدم پیاماش رو پاک کرد 

ای کاش شیرین و فرهاد بیو نمیذاشتین شیرین شوهر داشت قبایح نیست ؟ شما چرا عشق و عاشقی ترویج میدین

این یه آهنگ هست که یه آقا خونده و جز اصوات قبیحه نیست ان شاءالله. 

ضمنا عاشقی مطلقا بد نیست. اما بستگی داره با هاش چیکار کنی

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این یه آهنگ هست که یه آقا خونده و جز اصوات قبیحه نیست ان شاءالله. ضمنا عاشقی مطلقا بد نیست. اما بستگ ...

لطفا تاپیک من نظر مخالف ندین من نیاز به راهنمایی دارم که حالم الان خوب بشه درسمو بخونم 

از سایت زنونه برو بیرون بعد در مورد فساد برای ما حرف بزن

مختلط هست

منم آقا ثبت نام کردم

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

این یه آهنگ هست که یه آقا خونده و جز اصوات قبیحه نیست ان شاءالله. ضمنا عاشقی مطلقا بد نیست. اما بستگ ...

آخه شما داری آهنگی رو ترویج میدی که توش یک مردی به نام فرهاد عاشق زنی به نام شیرین شده 

اگر کسی با امضای شما مشتاق بشه و اشعار رو بخونه که بنده خوندم 

کلی کار خلاف شرع کردن گناهش پای شماست 

طبق اعتقادات خودتون پیش برید نه اینکه سرتون تو زندگی بقیه باشه