2777
2789
عنوان

علت برآورده نشدن دعا بیا بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 17 پست
این همه نماز میخونن بدتر از بقیه هستنتو.گناه کردنولی امیدوارم هر چی تو این دنیا سختی کشیدم اون دنیا ...

نماز یه اصل واجب هست. خیلی بده آدم توفیق نماز نداشته باشه. جایی هم خدا تضمین نگرده نماز بخون حالا بگو من حاجت بدم. 

برخی که نماز نمیخونن فکر میکنن خودشون نماز رو ترک کردن غافل از اینکه نماز اونارو ترک کرده و باید برن ببینن در پشت صحنه چیکار میکنن که اینطور میشه

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

چه مانعی ؟؟؟؟ نمیشه سرشار از گناه بود ولی دعات اجابت بشه

نباید سطحی به قضیه نگریست. یکی از دلایل رو من گفتم با سند. حکمت های خدا به هرچیزی غلبه میکنه

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اولا من نمیگم دعای معتبر کمیل میگه.ضمنا من یکی از دلایلش رو بصورت مستند عرض کردم.حالا که من شدم دروغ ...

گیریم که گفتم

کی باور میکنه🙄

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو