2777
2789
عنوان

من یک کاربر مرد هستم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 6167 بازدید | 314 پست
این دو کاربر یکی هستن و زنم هست از این کارا قبلاً خیلی کرده دیگه این کارا قدیمی شده

دقیقا منم شک کردم 

طرز نوشتارشون باهم مو نمیزنه زمان عضویت و تعداد پست و طرفداری هایی که از هم میکنن دقیقا هم میپره به اون کاربرایی که گفتن مرد نباید تو سایت باشه 

کاربری سوم  
دقیقا منم شک کردم طرز نوشتارشون باهم مو نمیزنه زمان عضویت و تعداد پست و طرفداری هایی که از هم میکنن ...

اصلا هیچی مردی اینجا نیس مگه بیکاره بیان اینجا مطمئن باش زن هستش یکی ام هست فقط میخاد همه کابرارو جمع کنه اینجا گول نخوردید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنونم. احتیاج به مرور و تمرین دارم. تاثیری که شما از چند روز پیش رو من گداشتین رو پیش چند تا از همک ...

خداروشکر ،حال خوبتون واقعا باعث خرسندیه😇

،شما خودتون هم قدرت تحلیل بالایی دارین، این کمکتون میکنه بتونین خیلی واضح از مختصات خودتون آگاه باشین و بدونین ک دقیقا کجای معما هستین، میدونین در واقع وقتی در مورد ضمیر ناخودآگاه صحبت میکنیم مساله صرفا حل کردن معما نیست، بلکه ما خودمون در دل معما قرار داریم و خودمون جزئی از معما هستیم.

هرچقدر بیشتر منطقی نگاه کردن رو تمرین کنین و از احساسات صرفا ب عنوان یک تابلوی راهنما و سرنخ  برای مسیریابی و پیدا کردن  اصل مساله استفاده کنین، حرفه ای تر میشین و باز کردن قفل های بعدی میتونه ماهرانه تر انجام بشه.

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

سپاسگزارم. خدا حفطتون کنه. خدا درگدشتگان شما رو هم بیامرزه.خیلی خیلی ممنونم.من قوی تر میشم و به مرور ...

ممنونم🌷

بله قطعا همینطوره، ذهن با تکرار کردن می آموزه و تکرار هر چیزی باعث تسلط و یادگیری عمیقتر میشه.

خواهش میکنم دشمنتون شرمنده، اتفاق مهمی نیفتاده، نگران نباشین، از هرکس ب اندازه درک و فهمش باید توقع داشت🙏🏻🌷

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

داداش اینجا سایت زنا نیست و در واقع هیچ کجای فضای مجازی مختص جنسیت خاصی نیست فقط اینجا یک سری عقده ای و یا مرد ستیز هستن که اذیت میکنن...

وگرنه خود قوانین این سایت توی بخش قوانین کلی اش نوشته فعالیت اقایون در صورتیکه مزاحمتی ایجاد نکنن مشکلی نداره...

نی نی سایت، سایت سرگرمی، تبادل نظر، مشاوره روابط و خیلی چیزای دیگه برای ماها کاربرد داره....

این سایت هزاران کاربر مرد داره و بخش خنده دارش اینجاست 90 درصد مطالبش به غیر از مطالب بارداری هست 😂😂😂

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

داداش اینجا سایت زنا نیست و در واقع هیچ کجای فضای مجازی مختص جنسیت خاصی نیست فقط اینجا یک سری عقده ا ...

احتمالا ب زودی متهم به کاربری چهارم خود استارتر میشید، در جریان باشید🤭✅

متوجه حرفت نشدم هرچیه من با این داداشمون بودم

هرکس از استارتر حمایت میکنه میان میگن این کاربری خود استارتره و خودش داره کامنت حمایت میذاره.

منظورم این بود.

منم با شال و روسری متهم ب مرد بودن کردن🤦🏻‍♀️🤭

هرکس از استارتر حمایت میکنه میان میگن این کاربری خود استارتره و خودش داره کامنت حمایت میذاره.منظورم ...

مهم نیست از این دعواها اینجا روزانه زیاده من عادت دارم برای همین خودم کاربری 12 13 امیم هست 😂😂

شماهم به دل نگیر با یه گوش بشنو با یه گوش بیرون بکن 😂😂

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

مهم نیست از این دعواها اینجا روزانه زیاده من عادت دارم برای همین خودم کاربری 12 13 امیم هست 😂😂شماه ...

👌🏻✅

مرسی در هر صورت گفتید 🌹

خواهش میکنم 🌺