2777
2789
عنوان

من یک کاربر مرد هستم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 7140 بازدید | 347 پست
خجالتو باید امثال استارتر اقا بکشن که انقد وقیحن و خودشون محق میدونن که به توجیح مطالعه و فضولی یا ه ...

خخخخ چه حرصی گفتی

نمیدونم والا ولی تا چیزی هم میگیم میگن حیا کن کاربر مرد هست تو تاپیک و فلان من موندم چرا اسم سایت و تغییر نمیدن زدن راهنمای بارداری و بچه داری ولی تا یکی یه سوال میپرسه خانوما با گزارش و اقایون هم با درخواست میریزن سرش متاسفم

مجتبی قطعش کن🧑‍🦽🤸‍♂️🔦

(به انگلیسی: Anima and Animus)، در مکتب روانشناسی تحلیلی کارل گوستاو یونگ به بخش ناهشیار یا درونیِ ...

الان آنیما شما میگه بیا تو سایت زنانه بگرد  تحقیق کن

غریزه و مادگیتون میگه بیا تو سایت زنانه مطالعات انجام بده

فکر کنم فقط یکچیزی از آنیما و آنیموس شنیدید البته من خودم اطلاعاتی زیادی ندارم

اتفاقا این حسی که داره بهت میگه بیا تو سایت زنانه به بهانه تحقیق کاملا قسمت نیمه مردانه شما هست خیالت راحت

البته باعرض احترام من به شما میگم جای شما اینجا نیست

من خودم خیلی حس بدی میگیرم بفهمم برادرم یا برادر زاده هام یا پسرم تو نی نی سایت فعاله 

نینی سایت سایت همگانیه قطعا حضور اقایون هم ممنوع نیست ولی‌ ازشون استقبال هم نمیشه برای خیلی چیزها بدرد میخوره امیدوارم در مطالعات زنان موفق باشید😊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چند وقت پیش ی اقایی تاپیک زده بود زنم شکاکه روانیه یروش بگید راحت طلاقش بدم مهریه نگیره 

خانمای سایت نوشته بودن زنت حق داره هول مدام درخواست دوستی به کاربری ماها میدی 

بخاطر این از اقایون تو سایت زنان و زایمان خوشمون‌نمیاد

نیاز به توضیح نیست که چرا اینجایی برادر من اینجا یک سایت عمومی قراره به بودن نباشه باید بچه ها ی زیر ۱۶ اینجا نباشن که الحمدلله فراوان هستن

وگرنه زندگی تشکیل خانواده فرزند آوری نگه داری فرزند تربیت و ..... مستلزم حضور زن و مرد 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

نیمه زنانتون حامله هم میشه تو این سایت هستین ؟ سایت تبادل نظر دیگه هم هست که مختص آقایان و بانوان هست جهت ابراز احساسات و شناخت عواطف یکدیگر لطفا به اونجا مراجعه کنید . 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

خدا بزنه کمر دروعگو. عصبانیم کردی.اگر محیط واقعی بود، کار شما اسمش افترا بود و مجازات قانونی داشت. خ ...

ببین برادر من پسر من نمیدونم چند سالته

شما به یک زن به عنوان یک انسان نگاه کن به جواب سوالهات میرسی

حتی همه مادرها هم مقدس نیستن بعد انتظار دارید همه زنها پاک و خوب باشن

نیاز به توضیح نیست که چرا اینجایی برادر من اینجا یک سایت عمومی قراره به بودن نباشه باید بچه ها ی زیر ...

سایتی مخصوص پدران هم هست

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

خخخخ چه حرصی گفتینمیدونم والا ولی تا چیزی هم میگیم میگن حیا کن کاربر مرد هست تو تاپیک و فلان من موند ...

اخه خودشو زده کوچه علی چپ خب اخه باید بهش گفت سایت خصوصی تر بزنن که امثال تو نیایین توش؟بیشتر از اینکه اسمش نی نی سایته و حدقل ۹۵ درصد خانمن ؟انتظار داری سایت بزنن که با کارت ملی واردش بشی که اگه مرد بود عضویت ندن؟که در اون صورت هم شما برای مطالعاتت باز راهی پیدا میکردی😂

خجالتو باید امثال استارتر اقا بکشن که انقد وقیحن و خودشون محق میدونن که به توجیح مطالعه و فضولی یا ه ...

اون روز یه خانم حرف قشنگی زد توی تاپیک قبلیم، بهم یاد داد که نه کسی رو بلاک کنم و نه حساسیت به خرج بدم، اما چون شما چند تا دلیل اوردین، نکاتی رو به عرضتون میرسونم:

۱) محیط کاملا زنونه نیست، سایت حصور مردان را به رسمیت شناخته؛ 

۲) وقتی یکی تاپیک میزنه، و شما مهمان میشید احترام صاحب تاپیک رو حفط کنید و حداقل اونجا بهش توهین نکنید؛

۳) اگر کسب اطلاعات و اگاهی در مورد خانما رو فصولی میدونین، پس خوندن کتاب  راجع به خانما هم فضولی است، زنان راجع به مردان هم هر نوع اگاهی کسب کنند، فضولی است.

قصد مجادله ندارم. اگر دوست دارید بر روی دیدگاهتان بمانید. 🙏 

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

(به انگلیسی: Anima and Animus)، در مکتب روانشناسی تحلیلی کارل گوستاو یونگ به بخش ناهشیار یا درونیِ ...

اه هر چی بیشتر کامنت میذاری بیشتر حالمونو به هم میزنی علاف 

احساس خاص بودن بهت دست نده تو همون علافی هستی که هستی🤣

الان آنیما شما میگه بیا تو سایت زنانه بگرد تحقیق کنغریزه و مادگیتون میگه بیا تو سایت زنانه مطالعات ...

زنده باشین خواهرم. به حرفاتون فکر می کنم، یه جاهایی هم حس بدی دارم. 😊

اون قسمتی که راجع به حصور مردان اطرافتون در سایت گفتین، تصور کردم، باهاتون همدلی کردم و درک کردم.

این خیلی خوب بود.

امیدوارم با شناخت زوایای پنهان وجودم، از نی نی سایت بی نیاز بشم.

در پناه خدا

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

نیمه زنانتون حامله هم میشه تو این سایت هستین ؟ سایت تبادل نظر دیگه هم هست که مختص آقایان و بانوان هس ...

اسم سایت لطفا