2777
2789

یا رنگ زدن راحتتره؟!؟

برای اتاق دخترم .پرده هم خودم بدوزم.تا خالا نکردم ولی علاقه دارم.

یه پنجره کوچک . اتاق کوچی ک.

کاغذ دیواری سخته؟!؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم فکر کنم کاغذ سخت باشه ...رنگ هم دردسر داره باید کتف و گردن بذاری ،،میتونی از این غلطک ها بگیری با اون رنگ کنی 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
عه؟!؟اونا راحتتره؟!؟.اتاق خیلی کوچیکه.چه رنگی؟!؟من که ترکیب رنگ نمیدونم

منم نمیدونم انجام ندادم ولی شنیدم با اونا راحتتره .... از رنگ فروشی سوال کن ،، بعد اگه دیوار سوراخ و ترک و اینا داره باید قبلش بتونه کاری کنی .....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
اونو شوهرم می‌کنه.کاغذ دیوارشو باید بکنم؟!؟

اره دیگه رنگ بخوای بکنی باید بکنی کاغذ قبلی رو

رنگ اکریلیک راحت تره پایه آب هست بو نداره .ولی پاک کردنش یه کم سخت تر از روغنیه .تو شهرهای بزرگ مغازه هایی هست که رنگرو انتخاب میکنی با دستگاه ترکیب میکنن و میدن .همه رنگاشون کد داره هر وقت هم کم آوردی همون کد رو میگیری .

ترکیب رنگ اگه خواستی همینجا بپرس بهت میگم