2777
2789
وای دقیقا من بزور روم شد به مادرم بگم چه برسه برم دادگاه بگم فلان جام سوخته😭

خب همون اول نگو اونجام بگو با لیزر سوزوندنم آسیب جدی زدن اگه پرسیدن کجات بگو ناحیه خصوصی 

خجالت بذار کنار سلامتتو به خطر انداختن 

کاربری سوم  
کجا شکایت کنم اخه

اخه مگه لیزر ضرر ندارن هی می رین لیزر می کنین 

والا فکر می کنم دیونه میشم خدا به دادمون برسه 

بحث حیا به کنار کلا چرا به فکر سلامتی خودمون نیستیم آخه دختر خوب لیزر چرا می‌دونی چقدر مضره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره کالاندولا خیلی خوبه واسه سوختگی بیکینی بعدم مرتب زیر نظر دکتر باش خدایی نکرده عفونت نکنه با این ...

خودکالاندولامنظورم نیست این جدیده چنتاپمادومخلوط کردن واسمشوگذاشتن کالاندولا مث قبلی بونمیده ولی خیلی خوبه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
😂😑به اینش فکر نکرده بودم اصلا

باید فکر کنی 😂😂😂

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
برم کجا شکایت کنم؟ اداره بهداشت نزدیک به خونمون برم اونجا؟

اول باید بری خدمات قضایی شکایت نامه تنظیم کنی

بعد ببری دادگاه بعد که دادگاه رای به نفع تو صادر کرد خودشون نامه میزنن برای صنفشون و جوازشونو یه مدت باطل میکنن

متاهل🧸

😅توی دادگاه قاضی میگه محل سوختگی رو نشون بده ببینم 😂

قاضی اگه بگه مدرک داری چی؟😂

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
فک کن بعد بیان تو تلویزیونم آقای قاضی نشون بده😂

پرااام وای😂😂😂

پس شدت سوختگی زیاده آره عزیزم شکایت کن .خاک تو سزش بلد نبود انجام نمیداد

خیلی زیاد داره میکشتم ایقد میسوزه نمیتونم پاهام ببندم بدون شلوار و زیر پتوام در اتاق قفل کردم😭😭😭