2777
2789
عنوان

عصبانی میشم دخترمو میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 75 پست
[QUOTE=367368427]بنظرم بجای اینکه با اون حرف بزنین با دختر خودتون حرف بزنین تا دوستای دیگه ای پیدا ک ...

ولی اینم بگم که خودتون سعی کنین کمتر جیغ بزنین و بیشتر حرف بزنین باهاش و دلیل کاراشو بخواین و صبوری ب خرج بدین تو شیطنت و شلختگی هاش بلاخره هرچی باشه بچس

چون دوست و همبازی مدرسه و بیرون از خونه بهش یاد میده که بیرون چیزای جالبتری هست و دنبال اونا میره 

بچه مطیع و فرمانبر کسی و مکانی میشه که بیشتر از همه باهاش بازی کنه، بازی خدای بچه هاست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی اینم بگم که خودتون سعی کنین کمتر جیغ بزنین و بیشتر حرف بزنین باهاش و دلیل کاراشو بخواین و صبوری ...

آره همش بازی میخواد.ولی من بچه ها ی دیگه که خیلی آروم و خوبن رو ندیدم با مادراشون بازی کنن

آره همش بازی میخواد.ولی من بچه ها ی دیگه که خیلی آروم و خوبن رو ندیدم با مادراشون بازی کنن

شاید افسرده ان. شاید از مادر پدرشون میترسن شاید پدر مادرشون معتادن شاید خواهر برادری دخترعمو پسرعمویی خاله ای چیزی دارن ک باهاشون بازی میکنن، خیلی چیزارو ما راجبه بقیه نمیدونیم

من یه شاگرد داشتم اصلا حرف نمیزد شعر با بچه ها نمیخوند خیلی اروم و نقاشیش هم عالی بود، این بچه تو خونه حق حرف زدن نداشت مستبد بودن خونوادش خیلی هم پولدار بودن و کسی هم باهاش بازی نمیکرد جز همکلاسی ها و هم محله ای هاش، تو مدرسه انقد گفتیم جیغ بزنین ک تا یکم روحیه ش بهتر شد وشعرا رو تو مدرسه همخونی می‌کرد گاهی 

من یه شاگرد داشتم اصلا حرف نمیزد شعر با بچه ها نمیخوند خیلی اروم و نقاشیش هم عالی بود، این بچه تو خو ...

عزیزم ببخشید ولی زور و اجبار شما به جیغ زدن  بچه اصلا کار درستی نیست باید مشکل بصورت جلسه با خانواده و مشاوره متخصص حل بشه