2777
2789
عنوان

عصبانی میشم دخترمو میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 75 پست
بابا از مدرسه میاد مانتو و مقنعه شو زیر پا کف اتاقش .هی میگم عزیزم جمع کن.هی با آرامش میگم داد و بید ...

کلاس چندمه؟ 

اگه بچس ک خب بچس بزرگتر بشه نظم رو یاد میگیره از اجتماع اگه بزرگ هم هست ک یا خودتون جمع کنید یا کاری ب کارش نداشته باشین بزارین اتاقش مکان امنش باشه خودش بلاخره خجالت میکشه از یکی دو نفر و یاد میگیره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با جیغ زدناش روانم به هم می‌ریزد.بدون دلیل شروع می‌کنه

اونم دلیل داره

بچه که از اول جیغ نمیزده

ثمره تو و پدرشه

اگه روانش سالم نیست

بازم ثمره تو و پدرشه

یه جوری بچتو بزرگ نکن که جلوی چشمت حرفتو گوش کنه توی تنهاییش آرزوی مرگتو کنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
کلاس دومه .آخه عین خیالش نیست هر چی. اتاقش ریخت و پاس باشه

ابجی من 23 سالشه هنوز حالیش نیس و تو اتاقش پوست میوه و ساندویچ کپک میزنه! 

اونم خیلی جیغ جیغوعه

خب شاید از مدرسه میاد خستس، یا کمبود ویتامینی چیزی داره، ورزش کنه یکم

یا باهاش بازی کنین بگین بیا اتاقتو باهم جمع کنیم هرکی بیشتر وسیله جمع کرد یا هرکی زودتر فلان قسمتو تمیز کرد یا تایم بگیرید و مسابقه بدین یکم هیجانی باهاش بازی کنین

ابجی من 23 سالشه هنوز حالیش نیس و تو اتاقش پوست میوه و ساندویچ کپک میزنه! اونم خیلی جیغ جیغوعهخب شای ...

عاشق اینه باهاش بازی کنم.

ولی حوصله بازی ندارم دیگه.

مگه بقیه مادرا بازی میکنن.

قبلا خیلی بازی میکردم.

سلام عزیزم منم عین مشکل شمارو داشتم ناراحت نباش گلم فقط 

رهاش کن به معنای واقعی

با آرامش ازش دلیل عصبانیتش بپرس 

وقتی عصبانی یا پرخاشگر اصلا محل نده انگار نیست 

بخدا بعدا حالت بدتر این میشه به جهنم بزار بگن شلخته یاد میگیره اما با آرامش برا منم دعا کن خیلی کل کل میکنم با بچم هنوز

عاشق اینه باهاش بازی کنم.ولی حوصله بازی ندارم دیگه.مگه بقیه مادرا بازی میکنن.قبلا خیلی بازی میکردم.

بقیه مادرا یا یک هم بازی میارن برای بچشون یا بازی میکنن یا بچه ی عصبی و تنها تحویل جامعه میدن! 

تورو خدا دلم برا بچه ات سوخت 

دختر منم ۸ سالشه

چرا اینجوری میکنی گناه داره خب 

یه بار که داد زد بغلش کن آروم بشه یه مدت داد نزنی اونم دادنمیزنه

از خودت یاد گرفته

دختر من بی خیاله انقد بازیگوشه کلافه میکنه منو سر درساش بهش عصبانی میشم خودم خوابم نمیبره

بفرما جلو ته صف مال خودمه