2777
2789
عنوان

عصبانی میشم دخترمو میزنم

739 بازدید | 75 پست

بعد عذاب وجدان میگیرم.

داد و بیداد میکنم تا ته کوچه صداش می‌ره.

جیغ میزنه.منم بدم میاد جیغ میزنم.کلاس دومه.

دیشبم دستشو گرفتم که جیغ نزن.ناخنمو فرو کردم تو گوشتش.بعد پشیمون میشم.قبلش هی آروم میگم.هی تحمل میکنم.مثلا نیم ساعت این رفتار داره.هی صبوری میکنم.دیگه تحملم تموم میشه.بعد میزنمش دیگه ساکت میشه.

انگار مسکنه براش تا دیوونه نشم ساکت نمیشه.

چی کنم دیگه نمیکشم.ولی خیلی تنهاست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا میزنیش اخه؟؟؟ وقتی اعصاب آرومی نداری بچه نمیاوردی...من ب علت ناراحتی اعصاب بچه نمبخام چون میدونم عصبی میشم ..نکن تروخدا گناه داره

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) 

بچه ها دقیقا رفتارهای مارو انجام میدن و به واکنش های ما عادت میکنن، چون قبلا سرش داد زدین الان تا داد نزنین و دعواش نکنین به حرفتون گوش نمیده . حتما حتما برای کنترل خشم خودتون و رفتار درست با دخترتون برین پیش مشاور.

شاید لازم باشه چندماه تغییر رفتار داشته باشین تا جواب بده

[QUOTE=367367705]چرا میزنیش اخه؟؟؟ وقتی اعصاب آرومی نداری بچه نمیاوردی...من ب علت ناراحتی اعصاب بچه نمبخام چون میدونم ...[/تا جیغ و داد نکنه آرومم.هی تحمل میکنم هی تحمل میکنم .هی صبوری میکنم.

دیگه میبرم

یه دیوونه زنجیزی تحویل جامعه میدی

جدی میگم

بعدها همین ضربه هایی که بهش میزنی رو به بقیه میزنه

یا خودش اونقدر تو سری خور میشه که عادت میکنه همه مثل تو ازش سوء استفاده کنن، از خودش، از بدنش

ولی خب

اگه شانسشو پیدا کنه و درمان بشه، اون روز تو رو مثل یه آشغال میندازه دور

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
[QUOTE=367367705]چرا میزنیش اخه؟؟؟ وقتی اعصاب آرومی نداری بچه نمیاوردی...من ب علت ناراحتی اعصاب بچه ...

با ی مشاور ی دکتر چیزی صحبت کن ..معلومه مثل من ناراحتی اعصاب داری رو بچت هم خدای نکرده تاثیر میزاره

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) 
بچه ها دقیقا رفتارهای مارو انجام میدن و به واکنش های ما عادت میکنن، چون قبلا سرش داد زدین الان تا دا ...

بابا از مدرسه میاد مانتو و مقنعه شو زیر پا کف اتاقش .هی میگم عزیزم جمع کن.هی با آرامش میگم داد و بیداد میکنه.

[QUOTE=367367705]چرا میزنیش اخه؟؟؟ وقتی اعصاب آرومی نداری بچه نمیاوردی...من ب علت ناراحتی اعصاب بچه ...

صبوری و تحمل که فایده نداره جز بهم ریختن اعصاب خودت، باهاش حرف بزن بیشتر دل ب دلش بده بیشتر باهاش بازی کن و دلیل کاراشو ازش بخواه و سعی کن راهنماییش کنی مثلا جیغ میزنه بگو من جیغ میزنی صداتو نمیشنوما اروم بگو چی میخوای یا چمیدونم باید باهاش درد و دل کنی دیگه ینی بزاری هرچی میخواد رو بگه و تو بتونی قانعش کنی اگر باهاش مخالفی ن ک جیغ بزنی سرش و اونم یاد بگیره

چیزی ک شما گفتید مثل شلختگی و‌..اصلا توجیه نیست

دختر شما تا یه سنی کودکه

وقتی نوجوون بشه

دیگ زورتون بهش نمیرسه و این روال برعکس میشه

دو تایی میخواید همو بزنید

پس بهتره شما برای درمان اقدام کنی زودتر

پیش یه روانشناس خوب و روانپزشک خوب اگر لازم شد برید

بلاخره یه دلیلی داره اینهمه عصبی شدن شما

یکم ارومتر بشی