2777
2789
عنوان

امشب شب عجیبیه برام

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 19 پست
وقتی یکی مطمئن میشه که طرف مقابلش واقعا دوسش داره ، همجوره اذیتش میکنه و خیالشم راحته که طرف نمیزاره ...

یمدت پیش که فامیلامون مارو باهم دیدنو....چه دعواهایی که نشدد بین دوتا طایفه اصلا

از اون روز من حالم همش بده فقط گریه شبیه مرده ها شدم

نمیدونم اصلا خودمم بهو باهاش سرد میشم بهم ریختیم خیلی💔

وقتی یکی مطمئن میشه که طرف مقابلش واقعا دوسش داره ، همجوره اذیتش میکنه و خیالشم راحته که طرف نمیزاره ...

من تو زندگیم خیلی شکستم خیلی

حس کردم خدا داره برام جبران میکنه ولی بدتر شدم

18 سال عمرمو فقط با حسرت و اشک و کریه گذروندم از بچگی 

کی میخاد زندگیم درست شه دارم میمیرم😭💔

فشار عصبی رومه همش قرص اعصابم مسکنم نیستن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یمدت پیش که فامیلامون مارو باهم دیدنو....چه دعواهایی که نشدد بین دوتا طایفه اصلااز اون روز من حالم ه ...

خب پس‌ همینه دلیل دوری کردنش، زیاد پیگیر رابطه تو نباش ، فرصت بده به خودت به پارتنرت یکم ک زمان بگذره درست میشه ولی الان بخوای زیاد پیگیری اینا کنی سر لجو لج بازی رابطه اتون کلا تموم میشه

پارتنرت متولد چنده ؟

همسنیم خدا نکنه تموم شه من‌میمیرم بدون اونلطفا دعام کنین💔

خب پس اینم بی تاثیر نیست ...امیدوارم زودتر به حالت نرمال زندگیت و رابطه ات برسی عسلم

و اینکه انقد دنبال دعا و معجزه اینا نباش‌ ، یا با استفاده از توانایی های خودت ی مشکلو حل میکنی یا هیچ دعایی نیست ک بتونه مشکل تو رو حل کنه ....