2777
2789
عنوان

چ غلطی کنم نامزدم متوجه شد نی نی سایت دارم توروخدا باین

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 32 پست
اره میدونم عزیزم آخه اون جوری حرف زد گفت میدونم درمورد متاهلیه گفتم تو از کجا میدونی گفتم چیرو میگی ...

احتمالن بخاطر اسمش که نی نی سایته 

فکر کرده راجب بارداریه و رابطه جنسی و اینا

گفته متاهلی و خندیده 

کاربری سوم  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخه اون چه میدونه نی نی سایت کجاس ضایع بازی در آوردی من با خط شوهرم که عضو شدم بهش مسیج زدم یه کد می ...

وقتی دید کد ورود ب نینی نی سایت وایساد نگاه کرد کمی گفتم حتما کد رو برداره از دستش کشیدم اونم ازم گرفت میگفت دوست دارم اذیتت کنم ولی نمیدونم چی میگی ولی اون از کجا فهمید راجب متاهلیه میگم شاید خودشم عضوه

خیلی ضایع بازی دراووردی یکاری کردی بیشتر بت شک کنه و فک کنه چیکارا میکنی تو گوشی بهش بگو سایت زنونس ...

اره اشتباه کردم 

ن آخه مطمعنم خودش فهمید سایته چون گفت میدونم درمورد متاهلیه گفتم عزیزم من و دوستم چت کردیم دوشت ندارم چت هامونو بخونی شخصیه 

دوست ندارم بدونه چون کلی پشت خونوادش اینجا حرف زدم

مگه چیه من شوهرم اطلاع داره اینجا عضو هستم تازه ی سوالی چیزی برام پیش بیاد، میگه از نینی سایت بپرس

منم فقط شوهرم خبر داره و دوست خیلی صمیمیم🤭 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
احتمالن بخاطر اسمش که نی نی سایته فکر کرده راجب بارداریه و رابطه جنسی و ایناگفته متاهلی و خندیده

اره افرین شاید همون

قسم خورد گفت فقط خواستم اذیتت کنم چیزی ندیدم منم اکلی گفتم با دوستم چت کردم شخصیه اینا

رفتم تو اینترتش نوشتم نی نی  زود آورد بالا نی نیسایت.

اینجور بودنی یعنی قبلا سرچ کرده یا ربطی نداره؟

اره افرین شاید همونقسم خورد گفت فقط خواستم اذیتت کنم چیزی ندیدم منم اکلی گفتم با دوستم چت کردم شخصیه ...

اگه علامت ذره بین کنارش باشه نه ماله خوده گوگله که بالا میاره

ولی اگه علامت ساعت کنارش باشه یعنی سرچ کرده 

کاربری سوم  
اره اشتباه کردم ن آخه مطمعنم خودش فهمید سایته چون گفت میدونم درمورد متاهلیه گفتم عزیزم من و دوستم چت ...

در اسرع وقت به نی نی یار حذف تاپیک پیام بده و تاپیکای خانواده شو پاک کن😂😂 اما بعید میدونم بتونه بیاد تا وقتی رمز نداشته باشه

باز این چه شورش است که در خلق عالم است ؟              این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست ؟
در اسرع وقت به نی نی یار حذف تاپیک پیام بده و تاپیکای خانواده شو پاک کن😂😂 اما بعید میدونم بتونه بی ...

خیلی تایپک زدم تموم شدنی نیس دلی اینجا گفتن نمیتونه بیاد چون رمز دارم اون کد ورود بوده خداروشکر 

نی نی سایت که چیز بدی نیست یسری خانومیم که باهم حرف میزنیم از هم حمایت میکنیم یا همو راهنمایی میکنیم،من به شوهرم گفتم نی نی سایت چیه بعضی وقتا سوال دارم میگه برو از نی نی سایت بپرس یا ببین چی میگن 😂

نی نی سایت که چیز بدی نیست یسری خانومیم که باهم حرف میزنیم از هم حمایت میکنیم یا همو راهنمایی میکنیم ...

آخه میترسم بیاد عضو بشه یا بیاد کاربریم پیدا کنه اینجوری نمیتونم پشت خونوادش بحرفم😂

اره میدونم عزیزم آخه اون جوری حرف زد گفت میدونم درمورد متاهلیه گفتم تو از کجا میدونی گفتم چیرو میگی ...

عزیزم همه عالم و ادم میدونن نی نی سایت چیه ،،شما تا بیای گوگل یه سرچ کنی اولین چیزی که میاد بالا تاپیکای نی نی سایته 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه