2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کلا پرستیژ داره بالاخره یه شغل تر تمیزی هست ولی حقوق بعضی اداره ها کمه و مردا خیلی خاله زنکن البته بعضیاشون

برای خانوم باز بهتره بالاخره فاصله حقوقیشون با مردا خیلی کمه کمتر حقوقشون ضایع میشه از اینکه یه ابریکه میاد تو زندگی میشه روی حقوق حساب کرد 

بازار ازاد هم خیلی حقه دغل داره متنفرم 

دوستان یه صدا گفتن که نه صدا هم انگار از سربچگی حرف زدن 

الان کارمند اداره نفت با ماهی بالای ۵۰ پرستیژ ندارن ؟

اداره برق چطور یا گاز ؟

یا کارمندهای بانک و مالیات ؟

معلومه که هم پرستیژ دارن هم حقوق خوب 

کارمندی یعنی بدبختی 

والا من حس نوکرارو دارم 

کجا پرستیژ داره 

اونم با حقوق چندغاز

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

کارمندی یعنی بدبختی والا من حس نوکرارو دارم کجا پرستیژ داره اونم با حقوق چندغاز

بنطرم بستگی ب طرف داره

من اطرافم هستن کسایی ک کارمندن و شاید ماهی ده تومن درآمد داشته باشن، ولی اینقدر قیافه میگیره ک من کارمندم و فلان

معدن که خیلی خطرناک و سخته

نه اونجاهم شغلش اداریه راحته ،حقوقش با افزایش حقوق امسال شده بود ۱۶چندسال دوشیفت کارمیکرد وشغل آزاد میرفت ولی خب دوشغله خسته کنندس 

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔