2777
2789
عنوان

بد جوری سر این خواستگارم موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 58 پست

اگر میبینی خوبه واقعا گیر الکی نده مگر آدم از زندگی چی میخواد آرامش مگر چقدر عمر میکنیم اگر مرد زندگیه وکنار آرامش داری وبه وجودش افتخار میکنی کنارت اصلا دست دست نکن  بسپار بخدا بگو من نیتم ازدواج سالم ودرسته خدایا اگر تو میدونی این وصل درسته ساده واسون انجام بشه حتما سختی هست تو زندگی واینکه هر دو طرف پای موندن برا حل مسائل داشته باشن مهمه

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

این کیس اصلا به درد نمیخوره 

اصلا با کسی م قبلا طلاق گرفته ازدواج نکن ک کلی داستان برات میشه در آینده 

اونم اگ میگ مهریه کم جون ذات خرابشو میدونه می‌خواد بعدا چیزی به تو نرسه 

وگرنه ما تا جایی م دیدم کسی طلاق گرفته 

برعکس میاد برا زن دوم مهریه سنگین میبره ک نشون بده مرد خوبیه و موندگار و پشتوانه برا زن بکنه ک نترسع 

حالا این برعکسه 

بعدشم مردی ک تو ۴۲ سالگی صاحب خونه نشده 

تو پسری و کوری باید مستجر زندگی کنید یا وایسید یه ارث بهش برسه 

این آدم خیلی مشکوکه 

من جایی تو باشم تا آخر عمرم ترجیح ازدواج نکنم 

تا اینکه با این باشم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر با عشق ازدواج میکنی و مهریه و فلان چیز برات مهم نیست این یهوازدواج موفق میشه اما دیدی خیلی رو پو ...

رو مهریه حساسه

به شدت می ترسه از مهریه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
پس مبارکه

مگ همه چی دوس داشتنه 

14 سالش نیس که

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

این دومین تاپیکیه ک زدین فک کنم 😑

خب مشاوراتون خوب نبودن این 1، چون این بلا سر خودمم اومده

و دوم اینکه شما احتمالا خودتون و خواسته هاتون رو نمی‌شناسین و در کنار اینکه شاید خیلی علاقه ب ازدواج دارین ولی خیلی هم میترسین از ازدواج و طلاق 

بنظرم شرایطتشونو بررسی کنید و حتما دلیل اصلی طلاق رو جویا باشید هم از خودش هم از واسطه چون همه چیو ک قطعا نمیگن!!  بعدم ک قد و قیافه زیاااااد مهم نیس مهم اخلاقه اگه اخلاق خوب و با محبتی داشته باشه اصلا قیافه و قد ب چشم نمیاد

من خودم تا سه ماه نمیتونستم بخاطر قیافه با همسرم ک اون زمان دوست بودم ارتباط بگیرم هنوزم گاهی مقایسه میکنم قیافشو ولیییییی اخلاقش ماشاالله انقد ماهه که ن قد ب چشمم میاد ن قیافه ن حتی گاهی بی پولی، اخلاق مهمترینه

چی بگم ان شاءالله که به حق امام حسین هر چی صلاحت هست همون بشه خودتو بسپار بخدا 

بگو خدایا اگه تو این ازدواج جدایی هست نشونه ای میخوام که متوجه بشم 

دوران آشنایی رو بیشتر کن 

و در کل  توکلت بخدا باشه

خدایا شکرت🙏

این از الان رو رفتنت و پرداخت مهریه حساب کرده !خب چه فایده داره

این حتی خونه هم نداره !

به نظرم رد کن مجرد بمونی بهتره تا با این مورد ازدواج کنی

مگه اینکه خونه بابات خیلی اذیت باشی که اون بحثش جداست...

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

تحقیق کن ببین علل طلاقش چی بود و اگ مقصر نبود یا دیدی پسر خوبیه ازدواج کن

عزیزم علت طلاقش رو از اطرافیان و فک فامیل خودش می تونم جویا بشم که اونام نمیان بگن طرفمون بد که

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
رو مهریه حساسهبه شدت می ترسه از مهریه

خب باهاش صحبت کنین بگین اگه از خودشون مطمئن هستن و به شما هم اعتماد دارن این ترس دلیلی نداره 

چون اساس زندگی بر اعتماده و اینکه شما هم بلاخره حق دارین که مهریتون رو انتخاب کنید حالا ن خیلی زیاد ن اونقد کم  یچیزی ک ن سیخ بسوزه ن کباب، پافشاری زیاد رو 14 تا یکم خوب نیست