2777
2789
عنوان

مامانم 20کیلو پرتقال آورده برام نمیدونم چیکارشون کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 72 پست
دقیقا برنج رو میدن گوشتم میدن تازه جهازم چیزی خراب شه باز برام می‌خرن جدید🤣🤣خدمات پس از فروش دارن ...

خدمات پس از ازدواج، واژه بهتری است، از این ببعد این عبارت را باید توی آداب و رسوم ازدواج وارد بشه 😄😄😄😄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا برنج رو میدن گوشتم میدن تازه جهازم چیزی خراب شه باز برام می‌خرن جدید🤣🤣خدمات پس از فروش دارن ...

خدمات پس از ازدواج، واژه بهتری است، از این ببعد این عبارت را باید توی آداب و رسوم ازدواج وارد بشه 😄😄😄😄

بابا دفه قبلی 8 کیلو کنجد خام آوردن مامانم گفت خودم برات میشورم تفت میدم، گفتم باش کار پیش اومد رفتن ...

احتمالا رطوبت بهش رسیده  یا داخل نایلون در بسته بوده، نگهداری کنجد خیلی کار ساده ای است، تو هر ظرفی بریزید فقط کافیه درب براش نگذارید، ضمنا اگر تفتش می دادی روی گاز هیچموقه کپک نمی زد، خیلی از عطاری ها ثستگاه روغن گیری یا چرخ ارثه ساز دارند، کاش داده بودیش به اونه می کردنش روغن یا ارده

خوندم تو نت دستورش رو با پوست پرتقاله

با پوست که تلخ میشه عزیزم با آب پرتقال من درست کردم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

با 20 کیلو پرتقال؟

با اون مقداری که میخواد برای خودش نگه داره😊

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

واقعا اینقدر میمونه؟؟؟؟منم کلی پرتقال دارم موندم چه کنمشون

اره پرتقال سالم تا ۶ماه میمونه 

فقط جای خنک و داخل روزنامه یا پلاستیک دونه دونه داخل جعبه بزاری 

هر چند روز هم نگاه کنی خراب هارو جدا کنی 

ما شمالیم این کارو میکنیم 

نهایتش یک کیلو که اونم همیشه دردسترس هستش

عزیزم من یه پیشنهاد دادم حالا می‌تونه درست کنه می‌تونه نکنه که کلا استاتر خواستن ببرن بهزیستی 

اره پرتقال سالم تا ۶ماه میمونه فقط جای خنک و داخل روزنامه یا پلاستیک دونه دونه داخل جعبه بزاری هر چن ...

چه جالب 

دیدم عمو همسرم پرتقالاشو داخل پلاستیک می‌زاره پس برای همینه

والا همسر منم شمالیه ولی اینو نمی‌دونستم 

وقتی از باغ پرتقال میاریم نمی‌دونم چه کنمشون 

ممنون عزیزم ❤️