2777
2789
عنوان

لعنت به چینی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 56 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوشبحالتون از دنیا عقبین

بفرما شما ک جلویی بینم چ گلی ب سر مملکت میزنی:/

فقط توضیح دادی احتمالا دیگه نخونمت 

شما بمون و تاپیک اگاهی بخشت🌱

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
نه هیچوقت نزن تنها کاری که میتونیم همین ماسک زدن خوبم هست برای سرما خوردگی و الودگی

ماسک می گن خوب نیست این مریضی ها به خاطر سم پاشی فقط هم چین نیس جو رسانه و دروغ بزرگ دولت هاست فقط فقط سیستم ایمنی بدن باید قوی باشه 

حالم بد شد

استرس گرفتم دست خودم نیست چند ساعت پیشم یه تاپیکی خوندم البته نه با این موضوع سر اونم حالم بد شد

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

همش زیر سر امریکاس😂😂

ها والله

روحِ الرُوح💔   🇵🇸free palestine  در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️خداوند متعال در حدیث قدسی می فرمایند: اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق می‌مُردند( میزان الحكمه).