2777
2789
عنوان

بچه ها اسم نی نی وقتم کمه کمک 😬🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 81 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همون پناه شد؟

نمیدونم چ کنم تا میام قطعی کنم باز میگم بزار بگردم هنوز 

شوهرم ملودی هم دوست داشت البته میگه اگر کوتاه نکنن بد نگن اسمش

کلا اسم بین المللی دوست داره

مثلا ملودی سادات ؟🤔

تمام دنیا را بگردی هیچکس جز مادر دوستت نخواهد داشت از اون دوست داشتن های تمام نشدنی تمام دنیا را بگردی  هیچکس جز پدر غصه دار غم ها و پشتیبانت نیست پس دنیایت را ب پایشان بریز ❤❤
نمیدونم چ کنم تا میام قطعی کنم باز میگم بزار بگردم هنوز شوهرم ملودی هم دوست داشت البته میگه اگر کوتا ...

نه این واقعا اوکی نیس بگو بیخیالش بشه😂😂😂😂😂حتی سیده ملومدی هم خوب نیس🤣

ازشدت بیخابی دارم چرا وپرت مینویسم کوچولو🤣🤣🤣🤣

😂😂😂

منو بگو یک هفته دیگه زایمانم خجسته ام برا خودم🤣🤣🤣

تمام دنیا را بگردی هیچکس جز مادر دوستت نخواهد داشت از اون دوست داشتن های تمام نشدنی تمام دنیا را بگردی  هیچکس جز پدر غصه دار غم ها و پشتیبانت نیست پس دنیایت را ب پایشان بریز ❤❤
نه این واقعا اوکی نیس بگو بیخیالش بشه😂😂😂😂😂حتی سیده ملومدی هم خوب نیس🤣

یکجا خوندم گفته بود اسم صدا زدن مولودی بعد باز بیخیال شد میگف بهش نگن مولودی 😁

این ترکیب صنعتی وسنتی🤣

اره خیلی خودمم میگم

البته همه سادات شاید نگن کنار اسم ولی خب بازم نمیشه 

مثلا همون پارمیس بگن یا مثلا پناه ..

این ترکیب صنعتی وسنتی🤣

😂😂😂

بخدا همینو میگن کلوهوم ریششو بکن🤣

اره 😁 دیگه بیخیال شد

ولی پناه مسخره نمیشه کرد

بلکه بخوان مسخره بازی کسی در بیاره یکی بگه پناه برو پناه بگیر یا ... 😂

رد دادم نصف شبی 🤣

اره 😁 دیگه بیخیال شدولی پناه مسخره نمیشه کردبلکه بخوان مسخره بازی کسی در بیاره یکی بگه پناه برو پنا ...

همین دختر خالم اسمشو گذاشتن ترنم حالا اکثرا فامیل بهش میگن تری😂😂فک کن بگن پنی اینم انگار خارجی میشه🤣🤣🤣

همین دختر خالم اسمشو گذاشتن ترنم حالا اکثرا فامیل بهش میگن تری😂😂فک کن بگن پنی اینم انگار خارجی میش ...

ای خدا از دست این مردم 😂😂