2777
2789
عنوان

چجوری زبان بخونم

58 بازدید | 12 پست

بچا من یازدهمم زبانم در حد مدرسس

حس بدی دارم ك با این سن اینطوریهه

از طرفی کنکورمم سنگینه تحربیم نمیتونمم خیلی تایم اضاف بزارم

چ کنممم

بنظرتون شروع کنم کلاس خصوصی بگیرم

خودم بخونم 

کلاسای موسسه هارو هم دوس ندارم خیلی کشش میدن

ایده ای دارین؟

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یوتیوب ببین هر هفته ۲تا فیلم بیین از یوتیوب

پیج خاصی میشناسی؟

خودت اینجوری خوندی؟

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))
پیج خاصی میشناسی؟خودت اینجوری خوندی؟

نه منم میخوام شروع کنم چون زبانم بده منتظر دوستمم گفته معرفی میکنه  اون اینجوری خونده زبانشم خوبه البته فیلم با زیر نویس میبینه اهنگ انگلیسی هم خیلی گوش میده 

نه منم میخوام شروع کنم چون زبانم بده منتظر دوستمم گفته معرفی میکنه اون اینجوری خونده زبانشم خوبه ال ...

ینی ی چنل معرفی کنه؟

میشه اگه معرفی کرد بمنم بگی؟🥲

پکیج هم داره

اینم خیلی شنیدم

ولی نمی‌دونم چجوریه

باید امتانظ کنم

اره حتما ببینم کی میگه

مرسی ازت❤️

کلاس حضوری نرو 

خیلی وقت گیرن مخصوصا موسسه ها من هرکیو میبینم‌چندساله میره

ولی اونایی که مجازی میخونن زودتر به نتیجه میرسن .

میتونی پکیج های آموزش زبان بخری (افلاین) و بخونی باهاش اینجوری خودت با توجه به زمانی که داری میخونی، صبح عصر حتی شب.

میتونی کلاس های انلاین ثبت نام کنی

اگه حضوری میخوای کلاس خصوصی اینا.

اما اگه نمیخوای هزینه کنی برو سمت آموزش های رایگان

یا یوتوب یا چنل تلگرام

چنل تلگرام هوشنگ اکادمی رو من میشناسم کلیی کتاب رایگان رو تدریس کرده: امریکن فایل، آکسفورد ورد اسکیلز و....یه عالمه کتاب دیگه.

بخوای بخونی کلیی اموزش هست

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

کلاس حضوری نرو خیلی وقت گیرن مخصوصا موسسه ها من هرکیو میبینم‌چندساله میرهولی اونایی که مجازی میخونن ...

مرررسی عزیزممم