2777
2789
عنوان

شوهر سابقم رل زده نمیدونم چرا دلم گرفت🥲😭💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 69 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب چون با خوبی جدا نشدیم و اصلا نمیدونم اون بخواد یا نشاید اصلا با کسی درارتباطه و میخواوش

نمیدونم والا چی بگم عزیزم خدا بهت صبربده اما میتونی با یه شماره ناشناس پیام بدی باهاش رفیق بشی و بهش بگی چرا از زنت جدا شدی و اینکه دوس داری برگرده و .......

چندسالتونه هردوچجور فهمیدی رل زده رلشو دیدی؟

ن ندیدم اما آدمی که اصلا طی همه این سالها ی دقیقه بیشتر آنلاین نمیشد الان طول روز کلا انلاینهه اونم ن برنامه ای مثل اینستا

تلگرام انلاینه مشخصه با کسی در ارتباطه 

من به عنوان یه اقا با اجازه میخوام یه چیزی بگم 

زندگی بالا و پایین داره همیشه مشکل پیش میاد 

متاسفانه وقتی مشکل خودمونو جار میزنیم و دیگران میفهمن متاسفانه همون دیگران از طرف دو خانواده جبهه گیری میکن بجای اینکه بیان سازش و صلح و برقرار کنن بدتر اتش میندازن توی این زندگی 

غرور بیجا و کوتاه نیومدن و پشت سر همدیگه حرف زدن و متهم کردن همدیگه و راهنمایی های غلط باعث جدایی میشه 

بعد از یک مدت میبینن مشکل راحت حل میشد کاش میبخشیدم کاش اینکارو نمیکردم و غیره 

همون بزرگترها که جنگ راه انداختن و جبهه گیری کردن خیلی سریع کنایه هاشون شروع میشه و مسائل دیگه 

کاش ادنها بتونن از غرورشون کم کنن و باهم مشکل خودشونو حل کنن

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

من به عنوان یه اقا با اجازه میخوام یه چیزی بگم زندگی بالا و پایین داره همیشه مشکل پیش میاد متاسفانه ...

اره دقیقااااا ولی همسر من بشدت لجبازی کرد موقع طلاق و به هیچ وجه کوتاه نیومد متاسفانه 

طلاق چیز قشنگی نیست

اره منم پشیمونم از اینکه رفتم سمت طلاق💔😭ولی متاسفانه دیگ راهی نیست باید بسوزی و بسازیممنونم برام د ...

عزیزم دیگه بهش فکر نکن کاریه که شده به مرور به این دردعادت میکنی الانم بخاطر اینه که وارد رابطه شد یه حس حسادتو پوچی میکنی که به مرور خوب میشی واین طبیعیه تامیتونی سوگواری کن ولی بعدش قوی بلندشو 

واینکه چون فکر طلاق توسرت بود تاهروقتیم که بود طلاق میگرفتی اگه نمیگرفتی یه حس ناآرومی داشتی 

باید تامیتونستی میرفتی زوج درمانگر ولی دیگه بیخیالش گذشت 

تامیتونی رو موفقیاتات تمرکز کن 

موفق باشی ♥

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

اره دقیقااااا ولی همسر من بشدت لجبازی کرد موقع طلاق و به هیچ وجه کوتاه نیومد متاسفانه طلاق چیز قشنگی ...

دنیای بعد از طلاق دنیای قشنگی نیست 

من خودم قربانی این ماجرا شدم و درک میکنم هرچند برای خانم ها خیلی سختتره

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌