2777
2789
عنوان

فیلم بازا مخصوصا اونایی که ایرانی می‌بینید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 41 پست

سلام بستگی داره سلیقت چی باشه 

مقیمان ناکجا.بدون قرار قبلی.بیصدا حلزون.مصلحت . گربه سیاه‌.سگ بند . بخارست 

من اینا رو دیدم خوبن و هر کدوم یه سبک داره و اصلا شبیه هم نیس بعضیاش خیلی خوبن بعضیاش متوسط

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام بستگی داره سلیقت چی باشه مقیمان ناکجا.بدون قرار قبلی.بیصدا حلزون.مصلحت . گربه سیاه‌.سگ بند . ب ...

ضعیف نباشه و سبکش فانتزی خیالی نباشه مگرنه خیلی فیلم‌های ایرانی متوسط هستن

شهرک هم بد نبود پایان باز بود 

از تارا هم چیزی نفهمیدم 

باقیش رو ندیدم هر موقع دیدی نظرتو بگو منم برم ببینم

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

اوناهم لابد طنز تکراری شاید دو سه جا خندت بگیرهدیگ خوبارو دیدم اینا مونده😁ایرانی بخاطر مامانم دان م ...

فیلم علفزار طلاخون ماهی‌گربه از روی واقعیت هستن

خوبه

برادران لیلا هم عالیه

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
ضعیف نباشه و سبکش فانتزی خیالی نباشه مگرنه خیلی فیلم‌های ایرانی متوسط هستن

نه خوبن

مامانت چقد شبیه منه :)

حتما عزیزم

ممنونم 

شما هم از فیلمایی که دیدی معرفی کنی میبینم 

ممنونم شما هم از فیلمایی که دیدی معرفی کنی میبینم

لانتوری، لاتاری، مغزهای کوچک زنگ زده، بدون تاریخ بدون امضا، ابدو یک روز، مغز استخوان، متری شیش و نیم ، تمشک، دارکوب، مجبوریم، سه کام حبس، شنای پروانه، درخت گردو، یک کیلو بیست و یک کیلو گرم، یکی میخواد باهات حرف بزنه اینا عالین بیشترشون غمگین

ناهید و تی تی و اسرافیل هم فضاش خوب بود و شبیه هم

قسم، آبجی هم قشنگه 

ممنونم شما هم از فیلمایی که دیدی معرفی کنی میبینم

آپاندیس، حدود ۸ صبح، جنگل پرتقال، بنفشه ی آفریقایی 

یکی میخواد باهات حرف بزنه رو اشتباه گرفتم اصلا ندیدم😁