2777
2789
عنوان

سه ساله کلفت خانواده شوهرمم

| مشاهده متن کامل بحث + 1415 بازدید | 95 پست
عزیزی😘

فدات گلم❤😘

همه هم دردیم ممکنه یه خط پایین یا بالا اما استارتر هم الان جوشیه وگرنه مطمعنن چیزی تو دلش نیس چون زنی که ۳ سال واسه برادرشوهرش دل بسوزونه و اشپزی کنه و انقدر صبوری کنه ادم بدی نیس منتها فشار دوتا زندگی روشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عنتر خانوم خودتی زن بی ادب آدما گاهی نون دلشون رو میخورن بس که دلت سیاهه هر حرفی به دهنت میاد میگی م ...

خودت دقیقا با اون زبونت خواستی حرص درار حرف بزنی خودت خواستی اینجوری باهات برخورد بشه برو بخون چیا نوشتی 

لابد دل تو‌دیگه سفیده با این قضاوت کردنا و نظر دادنات؟ مظلوم دل پاک

به خوبیاش فکر کن،من که همیشه برام دردسر بودن ولی هیچوقت حالمو هم نمیپرسیدن،دو بار حامله شدم حتی یه ب ...

خانواده شوهر همینه دیگه انگشتتو بکنی تو عسل بذاری دهنشون گاز میگیرن واقعا هیچوقت عروسو مثل دختر یا خواهرشون‌نمیبنین خوبی هم‌میکنی باید بدون توقع جبران بکنی! ان شااله خدا اجرتو‌بده 

انقدر مظلوم بازی درنیار دقیقا حرص درار حرف زدی موفق شدی منم حرصم درومد دیگ جوابتو گرفتی حالا تشریفت ...

اسی جان ببین شما به قول خودت دلت واسه برادر شوهرت سوخته و میگی دلت نمیاد رهاش کنی وفلانو تتهاست و... دائم این حس دلسوزی درونته و نمیزاره تو این شرایطو رها کنی.

ببین گلم اگه از منم ناراحت‌نمیشی خاهرانه بت میگم که این شرایطو خودت بوجود اوردی میتونسی از اول بگی من در توانم نیس و بچه کوچیک دارم ولی وقتی رفتی با جون و دل مایه گذاشتی نه تنها برادرشوهرتو نسبت به خودش و وظایفش بی مسعولیت کردی بلکه خاهراشم همین فکرو کردن .پیش خودشون گفتن عروسمون تقبل کرده اونام بیخیاله جمع و جور کردن برادرشون شدن‌. دختر گل خودت قبول کردی پس چرا الان این کاربر نظرشو میگه بهت برمیخوره گلم؟؟؟ خب در واقع بوجود آورنده شرایط شما بودی و هیچ کسیو نمیتونی باز خواست کنی اون بنده خدام چیزی نگف نفرین نکن واقعا کار درستی نیس 

یک سوال برادر شوهرت اخلاقش بد بی احترامی می کنه؟ شما غذا برای خودتون مگه درست نمی کنید یک بشقاب هم ...

اره گلم همیشه سخت نمیگیرم خودمو قانع میکنم ولی در کل مسعولیته‌و ی وقتاییی میبرم خسته میشم

عزیزم درکت میکنم منو میگی ک چی بگم ۱۳سال از دوتا برادر شوهر مراقبت کردم ک پدر شوهر و مادر شوهرم فوت ...

بمیرم برات بخدا خیلی سخته بی اجر و منت کردن اگه قدر دونسته بود میگفتی بخاطر دلم کردم

حیف عمرو زحمتات و جوونیت ان شاالله خدا اجرتو‌بده

خانواده شوهر همینه دیگه انگشتتو بکنی تو عسل بذاری دهنشون گاز میگیرن واقعا هیچوقت عروسو مثل دختر یا خ ...

واقعا برای خانم خونه دار خیلی سخته تمام روز آشپزی کنه ،ما خودمون گاهی اوقات خسته میشیم ا زکارهای خونه و آشپزی حالا شما فکر کن یک مهمونی دائمی داری و مدام باید آشپزی و کارهای خونه رو انجام بدی .سعی کن شوهرت باهاش صحبت کنه و شما هم گزینه خوب پیدا کن و شوهرت معرفیش کنه،چون سنش بره بالاتر سختگیرتر میشه

خانواده شوهر همینه دیگه انگشتتو بکنی تو عسل بذاری دهنشون گاز میگیرن واقعا هیچوقت عروسو مثل دختر یا خ ...

اینو گفتی یادم به یه چیزی افتاد 

این مدتی که دیگه من اون شهر نیستم خواهرشوهرم مادرشو نگه میداره،یه سری شوهرم می‌گفت باید بهشون برسیم و پول بدیم بهشون،گفتم چراااا؟؟چون داره مادر خودشو نگه میداره؟؟اون وقتی که من بودم هیشکی یه دستت درد نکنه نمی‌گفت و وظیفم بود،ولی حالا که اون داره مادرشو نگه میداره لطفه و مستحق پاداش؟؟؟

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اسی جان ببین شما به قول خودت دلت واسه برادر شوهرت سوخته و میگی دلت نمیاد رهاش کنی وفلانو تتهاست و... ...

اخه من نظر نخواستم فقط دردودل کردم 

این حسمم ک همیشگی نیست نصفه شب فکروخیال کردم اومدم تاپیک زدم دلم خالی شه نیازی نداشتم سرزنش بشم

بعدشم نفرین نکردم گفتم شرایط اینجوری براش پیش بیاد این نفرینه؟؟؟ برا این خانم ک جوریه ک انگار میتونه همه چی مدیریت کنه. ب قول خودش مثل من سواری نده!!

اینو گفتی یادم به یه چیزی افتاد این مدتی که دیگه من اون شهر نیستم خواهرشوهرم مادرشو نگه میداره،یه سر ...

امان از این مردا که فقط تو سرشون میزنن واسه خونواده های عتیقشون. خودم یه نمونشو جلو روم دارم متاسفانه

امان از این مردا که فقط تو سرشون میزنن واسه خونواده های عتیقشون. خودم یه نمونشو جلو روم دارم متاسفان ...

عتیقه رو خوب اومدی،به خاطر رفتاراشون مجبور شدم خونه قشنگمو،زندگی راحت با همسرمو ول کنم بیام اینجا تو یه آپارتمان کوچیک دور از شوهرم زندگی کنم،نکبتا

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤