2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو بگوووووووو سیسی جونم❤️❤️

خبخب  اینا رفته بودن کربلا بعد مامانش هی میگفته من دنبال زنم برای پسرمون فلان اینا بعد منو خیلی دوست داره قبلش هی پیش هم سفارش تعرف منو میکرده 

مادرمم باهاشون بوده 

بعدش یه خانم میگه هی تعریف میکنی نمی‌گیری برای پسرت هی میکی من عاشقشم چی اون خانومه اصلا منو ندیده 

من یکم بیبی فیلم بعد مامانش هیچییی نگفته فقط لبخند زده 

بعدش مامان من میگه نهه دختر من کوچیکه این جای پدر بزرگش داره و اینا 😂😂😂😂 ادامه داره حالا 

خبخب اینا رفته بودن کربلا بعد مامانش هی میگفته من دنبال زنم برای پسرمون فلان اینا بعد منو خیلی دوست ...

واااااای خواهر من بودم خودمو میکشتتتتم بابابززگ چیه 😭😭😂چطوری تا الان زنده ای 

باز خوش بحالت مهم اینه مامانش ازت خوشش میاد 

شاید دو سه سال دیگه گرفتنت😭😂منه بدبختم منتظرم به کراشم وحی شه که دوسش دارم

خبخب اینا رفته بودن کربلا بعد مامانش هی میگفته من دنبال زنم برای پسرمون فلان اینا بعد منو خیلی دوست ...

بعدش اتفاقی من یهشب رفتم خونه اینا خوابیدم پسره نبود یه ناشناس بهم زنگ زد گفت هی میگفت حدس بزن کیم بعد گفتم چیکار دارین 

این گفت خواستگاریت میخوام بکنم برا پسرم 

(یارو اصلا پسر نداشت بعد سر کاری بود )بعد مامانش اینو نشنید 

گفت  یعنی چی که اذیتت میکنن به این موقعه شبی تازه یه‌بارم منو با پسرش فرستاد مسجد خلاصه که این بود

واااااای خواهر من بودم خودمو میکشتتتتم بابابززگ چیه 😭😭😂چطوری تا الان زنده ای باز خوش بحالت مهم ای ...

😂😂😂😂کراشم میگه من زن نمیگیرم تا ۳سال دیگه نمیدونم حالا چرا ۳سال

بعدش اتفاقی من یهشب رفتم خونه اینا خوابیدم پسره نبود یه ناشناس بهم زنگ زد گفت هی میگفت حدس بزن کیم ب ...

چقدر یکی باید روانی باشه زنگ بزنه به یه دختر همچین حرفی بگه😂😂

وای خواهر تو رسما تو آرزوی من زندگی کردی 😭😭منم دلم می‌خواد برم خونشون منو نصفه شب به گریه انداختی

یه سوال تو خودتم مذهبی ؟ من خودم لحظه ایم

من خودم حد وسطم نه خیلی مذهبیم که سخت نماز بخونم فلان نه خیلی روشن فکرم همیشه حد وسطو رعایت می‌کنم مثلا موهامو زیاد بیرون نمیریزم فلان