2777
2789
عنوان

بیاین یه خاطره خنده دار بگم

159 بازدید | 26 پست

مامانم معلم بود و همیشه روز معلم یکسری ظروف مدیر کادو  می داد. 

عروسی خواهر زن عموم شد مامانم گفت ظرف مدیر و  کادو کنیم رونما ببریم ، حالا ظرفه جعبه نداشت. بابام رفت از تو انبار قوطی روغن لادن طلایی شش تایی رو آورد کرد توش و یه کاغذ کادو هم گرفت روش.

بعد شام نوبت اعلام رونما شد ولی خدا رو شکر فقط فامیلای درجه یک و دو رو اعلام کردن. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خب

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
خدانکشتت فکر کردم ادامه داره🤣🤣

مگه تموم شد

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
نمیدونم بخدا😂😐

😂😂😂

فک کن کادو رو باز میکردن و بدون اینکه داخلش ببینن می‌گفتن هدیه روغن🤣🤣

تا جعبه روغن بود بعد جعبه کادو شیشه ای می شد. ولی یادمه ظرف زیبایی بود اما نمی‌دونم چی بود فک کنم میوه خوری. 

مدیر معمولا کادوهاش خوب بود.