2777
2789

ما با مادر شوهرم تو دو شهر مختلف زندگی میکنیم که خیلی از هم دوریم 

بعد ما به مشهد نزدیکیم 

ماه پیش مادر شوهرم اومد شهر ما یک هفته موند خونمون روز آخر صبح زود حرکت کردیم  بردیمش مشهد زیارت کردیم ناهار خوردیم از همونجا براش بلیط گرفته بودیم راهیش کردیم خودمونم برگشتیم بعد مادر شوهرم می‌گفت من به فلانی گفتم بیا با هم بریم خونه پسر من 

حال و هوات عوض میشه 

تا لحظه آخر می‌خواسته بیاد دیگه یه اتفاقی برا شوهرش افتاده جور نشده بیاد 

بعد حالا دختر خالش یه آدمیه به شدت اهل حرف جا به جا کردن ،اصلا نمیتونه حرف پیش خودش نگه داره 

از این به اون میگه ،از اون به این میگه 

در حدی که اولی که من عروس این خانواده شدم روز اولی که منو دید بهم گفت اون یکی خالم دوست داشته شوهر تو دخترشو بگیره دخترش ،دختر خوبی نیست دوست پسر داره  فلانه شوهر تو گفته نمی‌خوام 

جدای از این خیلی ام حسوده از اینا که همش میگن وای فلانی دیدی چقد طلا داره ،وسیله خونشون دیدی،لباسشو دیدی 

من اصلا نمیتونم بپذیرم که همچین آدمی بیاد یک هفته خونم بمونه 😐

اصلا من دختر خاله خودم رو هم حتما بیشتر از یک وعده اون هم با خانوادش راه نمیدم خونم 

رفته بودیم مشهد تو حرم مادر شوهرم بهش زنگ زد ،داشت می‌گفت ما اوردیمش مشهد 

دختر خالش جلو خودم برگشت گفت کاش میومدم حالا حتما باید کلی پول بدم به فلانی(از اینایی که تور میبرن)میومدم اونجا مجانی با داداش اینا میومدم مشهد (به شوهر من میگه داداش)

اونجا من هیچی نگفتم 

بعدا به شوهرم گفتم سر یه فرصت به مامانت بگو هر وقت خودت اومدی خونمون قدمت سر چشم ،از اومدن دخترات با کمال میل استقبال میکنیم 

ولی دختر عمه و دختر خاله و این جور نسبت ها رو با خودت نیاری خانومم خوشش نمیاد 

فک کنم شوهرم گفته به مادر شوهرم

ولی واقعا هر وقت یاد این قضیه میفتم خون تو رگم منجمد میشه 🥴

دفعه  بعد که همچین حرفی زد  بهش بگو 

اتفاقا منم میخواستم زن عموم رو بیارم خونه شما ،یه مشکلی پیدا شد نیومد.

تا بفهمه برا خونه ی بقیه مهمون نبره

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دفعه بعد که همچین حرفی زد بهش بگو اتفاقا منم میخواستم زن عموم رو بیارم خونه شما ،یه مشکلی پیدا شد ...

مادر شوهرم خودش خیلی زن ساده و مهربونیه و مهمون نواز قطعا از این پیشنهاد خوشحال میشه 

اما من نمیتونم بپذیرم دختر خاله همسرم یه هفته بیاد خونم وایسته اونم با همچین شخصیتی 

همسایه امام رضا جانم شدن این چیزاروهم داره 

فرصت رو غنیمت بشمار و پذیرای زائرای امام باش که خودش برات حبران میکنه🥺

هرچندبهتون حق میدم که برای خودتون حدومرز بزارین 

زیارت رفتین التماس دعا 😭😭همزمان دارم باسلام خاصه امام رضا پست میزارم🥺

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅