2777
2789
عزیزم فکر کردم میخوای برای کسی بفرستی

دیگه ندارمش تا براش بفرستم

از دست دادمش

وفاداری بسیار گران است،                                                همه نمی‌توانند آن را بپردازند..🦋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مِی و مِیخانه کجا...؟حال نگاه تو کجا...؟که ندارد بشری حالت چشمان تو را...

حالت چشاش که نگو واویلا بود

وقتی نگاش میکنم از زمین زمان دور میشدم

یه دنیایی بود چشاش

وفاداری بسیار گران است،                                                همه نمی‌توانند آن را بپردازند..🦋

‏دلتتگم و دیدار تو درمان من استبی رنگ رخت زمانه زندان من است

دلتنگ دلتنگ دلتنگ

هرشب هر دقیقه هر ثانیه هر صدم ثانیه

حالت چشاش که نگو واویلا بودوقتی نگاش میکنم از زمین زمان دور میشدمیه دنیایی بود چشاش

آخی🥲

منم عاشق یکیم دقیقا عاشق همون چشاش.... ولی اون ندیده منو حتی .....

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
نه ولی به قول رضا صادقی تو این شهر به هرکی شبیه توئه بهش بی اراده نگاه میکنم

من به هر کسی که هم اسمشه تا میاد ضربان قلبم فوق‌العاده بالا میره

جوری که فکر میکنم میشنون صداش

من به هر کسی که هم اسمشه تا میاد ضربان قلبم فوق‌العاده بالا میرهجوری که فکر میکنم میشنون صداش

عزیزم

امیدوارم اگه قسمتته بهت برگرده❤️

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ...🌱
آخی🥲منم عاشق یکیم دقیقا عاشق همون چشاش.... ولی اون ندیده منو حتی .....

من حتی تصویر حالت خوابیدنش یادمه سه ساعت تمام ازش فیلم گرفتم و تماشاش کردم سه ساعت قربون صدقه اش رفتم ولی اون رفته

عزیزمامیدوارم اگه قسمتته بهت برگرده❤️

امیدوارم،این آهنگ در به در مهدی احمدوند حرف منه بهش

من حتی تصویر حالت خوابیدنش یادمه سه ساعت تمام ازش فیلم گرفتم و تماشاش کردم سه ساعت قربون صدقه اش رفت ...

چرا رفت؟اگه دوست داشتی جواب بده

من حتی تصویر حالت خوابیدنش یادمه سه ساعت تمام ازش فیلم گرفتم و تماشاش کردم سه ساعت قربون صدقه اش رفت ...

عزیزدلم غصه نخور ایشالا اگه قسمتت باشه برمیگرده اگه نه هم که فدای سرت 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
چرا رفت؟اگه دوست داشتی جواب بده

سرنوشت،هنوز باورتون نمیشه خودمم دنبال دلیل رفتنشم

قلبم هر روز تو سرگردونی به سر میبره

عزیزدلم غصه نخور ایشالا اگه قسمتت باشه برمیگرده اگه نه هم که فدای سرت

دلتنگشم دلتنگ صداشم دلتنگ دیدنش

سرنوشت،هنوز باورتون نمیشه خودمم دنبال دلیل رفتنشمقلبم هر روز تو سرگردونی به سر میبره

من مانده‌ام مهجور از او بیچاره و رنجور از او

گویی که نیشی دور از او در استخوانم می‌رود

من مانده‌ام مهجور از او بیچاره و رنجور از اوگویی که نیشی دور از او در استخوانم می‌رود

هر کی اسمش Rداشته باشه فکر میکنم خودشه خوشحال میشم ولی میگم بسه اون دیگه برنمیگرده