2777
2789
عنوان

یه سوال وسواسی منو نزنید گناه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1504 بازدید | 128 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب آب صابون نجس ریخته تو آبگرمکن سوراخو بستیم اگه دوباره آب بیاد بریزه تو خونه

چه مقاومتی داریااااا

من میگم اصلا صابون نجس نیست چون تو ندیدی که عین نجاست نفوذ کنه به ذرات داخلی صابون

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
چه مقاومتی داریااااامن میگم اصلا صابون نجس نیست چون تو ندیدی که عین نجاست نفوذ کنه به ذرات داخلی صاب ...

از نظر عقلی میگم نجسه که خب لباس نجسی که عین نجاست داشته را صابون مالیدم بهش صابونو همون لحظه نشستم و نجاست به داخلش نفوذ کرده و خوب آبکشیش نکردم صابونو گذاشتم کنار این میشه عقلی ولی اینکه دیده باشم به چشم خب ندیدم

نه درگیرم

از همین شروع کن .

میدونم ذهنت اینقدر درگیر که خوابت هم‌نمیبره ولی این را من بهت قول میدم که هیچ نجاستی در کار نیست اون صابون هم نجس نبوده 

اصلا بهش فکر نکن .

حتما باید بری دکتر  ولی باز اول و آخرش خودت باید  اون ذهنت را که کسی دیگه داره برات تصمیم میگیره را آروم کنی.

تو تصمیم گیرنده نیستی تو الان مثل یه برده دور از جونت انگار یکی سوار کولت شده داره ازت سواری میگیره کجا بشینی که تمیز کجا را تمیز کنی که نجس  به کی دست بدی تمیز به یکی دست ندی کثیف ،پس یکبار برای همیشه اون کسی که جای تو داره تصمیم میگیره بزار کنار خودت و افکار خودت را ببر تو آشپزخونه و خودت برای خودت تصمیم بگیر .

از کارهای کوچیک شروع کن اولش سخته ولی بعد میبینی که چقدر خودت زندگی را برای خودت سخت کرده بودی

از همین شروع کن .میدونم ذهنت اینقدر درگیر که خوابت هم‌نمیبره ولی این را من بهت قول میدم که هیچ نجاست ...

اینو بخون :نظر عقلی میگم نجسه که خب لباس نجسی که عین نجاست داشته را صابون مالیدم بهش صابونو همون لحظه نشستم و نجاست به داخلش نفوذ کرده و خوب آبکشیش نکردم صابونو گذاشتم کنار این میشه عقلی ولی اینکه دیده باشم به چشم خب ندیدم

از همین شروع کن .میدونم ذهنت اینقدر درگیر که خوابت هم‌نمیبره ولی این را من بهت قول میدم که هیچ نجاست ...

اره فکنم باید با همین مسائل شروع کنم هروقت یه چیزیو حل کردم حالا یا بایستند یا با سوال پرسیدن گفتم آخيش و فکر کردم راحت شدم ولی این پایانش نبود

اینو بخون :نظر عقلی میگم نجسه که خب لباس نجسی که عین نجاست داشته را صابون مالیدم بهش صابونو همون لحظ ...

خب عزیزم چشمت درست میگه  .

این را همیشه یادت باشه اگه به چیزی شک کردی از کسی که کنارت بپرس اگه اونم گفت نه کثیف نیست پس بدون تو داری اشتباه میکنی .

الان شما از چند نفر تو سایت پرسیدی همه به اتفاق گفتیم نجس نیست من که وسواس دارم میگم پاک پاک پس بدون تو ذهنت که کنترلگرش خودش نیستتی داره اشتباه میگه .

به چشمت اعتماد کن .

بیخیال اون صابون شو