2777
2789
عنوان

خواهرشوهرام اومدن دیدن دخترم ک تازه دنیا اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 1342 بازدید | 69 پست
من بودم میگفتم گاهی باید رک بود و واقعیت رو گفت

مگه کادو زوری میشه که بخاد خودشو‌کوچیک‌کنه

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پول چند تا کامپیوت میشه یک تومن باهات حساب کرده خخخ

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
خوب شاید منتظرن جشی چیزی بگیری کادو بیارن

ن ما کلا فقط میان دیدن مادر و بچه دیگه مهمونی یا چیز دیگه ای نداریم..شوهرم خیلی ب درد خواهراش میخوره دلم براش سوخت..ما وضع مالیمون خوبه هرچقد میاوردن کاری نداشتیم ولی اینجوری یه نوع توهین بود انگار برا دخترم هیچ ارزشی قائل نشدن

چیزی ک عوض داره گله نداره 

توهم از این ببعد  عروسی باشه .زایمان کنه .جشن بگیره ..تولد بگیره .زیارت بره و...هرچی 

برو بخور بیا 

این چیزا متقابلا هس 

اون 1و پونصد هم بزار پای شعور خودت 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

یه چیزی بگم بخندید ماهم رسم داریم زیر لحاف مریض پاکت پول بزاریم دبیرستانی بودیم دست دوستم شکست با دوتا از دوستامون رفتیم خونشون اومدم ادای مامانارو درارم پاکت و گذاشتم زیر سینی چای نگو به سینی چسبیده با آشغالا گه تو سینی بود خالیش کردن تو سطل  و انگار هیچی نبردیم😐😂😂 ازون به بعد یاد گرفتم مستقیم پاکت و بزارم جلو میزبان

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

نه جاری دارم نه خواهر شوهر نه بچه 😁😁غم ندارم والا 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

سلام. من برام مهم نیست این مسائل

هرچی کم اهمیت باشه برامون غیبت و کینه و... کمتر میشه

کار خوبی کردید الحمدلله

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

من تو خونه نو اومدم از اقوامش فقط پدرش کادو داد...دو تا بچه آوردم برادر هاش ی هزاری ندادن...اصلا نه گفتم نه مهم واسم...خواهراشم واسم کمپوت و اینا نیاوردن

در عوضش مثل خودشونم همین

خدا رو شکر ما رسم نداریم دیدن نوزاد و زائو بریم 

نوزاده دیگه . فرقی با بقیه داره مگه که بخوای ببینیش ؟

یا کسی خونه بخره سریع بریم خونه ببینیم . خب خونه اس دیگه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan