2777
2789
عنوان

خواهرشوهرام اومدن دیدن دخترم ک تازه دنیا اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 69 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب خواهرشوهرش نگه ب همسرش میتونست ک بگه با آرامش کامل ب همسرش میگفتن ک من کادو بردم فک کردم واسه منم ...

شوهرم برام یه تکدست طلا خرید...برا زایمان قبلیم هیچی نگرفته بود برا این یکی جبران کرد..

شوهرم برام یه تکدست طلا خرید...برا زایمان قبلیم هیچی نگرفته بود برا این یکی جبران کرد..

خیلی خانمی کردی چیری نگفتی,شوهرت خودش متوجه شده وهمین ک نگفتی عزیزترشدی براش

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...
[QUOTE=367358469]ممنون گلم ممکنه ب خاطر اینکه بچه دومم هم دختر بود این کارو کرده باشن؟[/QUOTEبچه دوم ...

بعد از سونو چند دقیقه گریه کردم..بعد ب این فک کردم ک حتما صلاح نبوده و یه خواهر خیلی بیشتر تو زندگی دخترم میتونه نقش مثبت داشته باشه اگه یه پسر دنیا بیارم خدای نکرده ناخلف باشه چ لذتی داشت پسر داشتن..دیگه شوهرمم خیلی دلداریم داد و گف بخدا خوشحالم یه دختر دیگه داریم خواهر خیلی خوبه مث مامان میمونه

خوبه ک همسرت حواسش هست پس اهمیتی نداره ک خواهرش چی خریده یا نه

تازه یه سبد گل هم خرید برا روزی ک مرخص شدم آورد تو بخش ..آخه سر این زایمانم خیلی حالم بد شده بود ماما بهش گف خانمت خیلی مامان خوب و صبوریه قدرشو بدون خیلی زایمانش سخت بود ولی سعی خودشو کرد بچه دنیا بیاد ب عمل نکشه..

بعد از سونو چند دقیقه گریه کردم..بعد ب این فک کردم ک حتما صلاح نبوده و یه خواهر خیلی بیشتر تو زندگی ...

😍 عزیزم بچه هات زنده باشن.

منم میگم اولش ادم حالش گرفته میشه،بعدا بزرگ بشن باهم تیپ بزنن،لباسِ همو بپوشن،دعوا کنن🥲

حالا من چون دختر داشتم‌میخواستم برنامه ریزی کنم دکتر برم رژیم بگیرم که بعدی پسر بشه،گفتم قبلشم حتما صلوات بگیم قران بخونیم که بچمون صالح بشه،این با ۸تا قرصِ ال دی خودشو رد کرده و بچه شده.

دیگه واقعا من هیچ دخلی نداشتم توش😂

توکل به خدا انشالا هرچی هست خیر باشه

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...