2777
2789
عنوان

جغدا کجان👀😂

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 57 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای یادش بخیر این برا دهم بود؟ من عاشق ریاضی بودم ، اگر هرکدوم از درساش رو یاد میگرفتم دیگه برام مثل ...

آره هندسه دهم اثباتی زیاد داره یازدهم کمتر میشه.

الان دوازدهم هستم.خیلی همه چیز شیرین تره حالا یا من یاد گرفتم چجوری باید خوند یا واقعا دوازدهم سیرین تره.من ک حال میکنم خیلییی با ریاضی

هیچی

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

😂😂آره واقعا خیلی درس چرتی بودش...

من نشستم پا تلویزیون فیلم مسخره چرا گریه نمیکنی و میبینم....

مامانم خوابه صبح باید بیدارشم برم مصاحبه ....

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 
منطق ریاضی غیر منطقی تریم چیزیه ک تو این سه سال درس خوندنم دیدم.مثلثه؟ثابت کن:)آخه پدددصگکک...

من رشته دانشگاهیمم ریاضی بود یعنی تا دهنت رو باز میکردی میگفتن اثبات کن وگرنه زر نزن😅 بعد یک دونه 'و'  اگه وسط اثباته یادت میرفت بذاری تمام و صفر اگه بدونی من چند بار جبر و منطق رو افتادم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
من رشته دانشگاهیمم ریاضی بود یعنی تا دهنت رو باز میکردی میگفتن اثبات کن وگرنه زر نزن😅 بعد یک دونه ' ...

دقیقاااا سر اثبات جمع ماتریس ها همین چند وقت پیش بجای باز کردن کروشه پرانتز گذاشتم نمره ازم کم شد😂

😂😂آره واقعا خیلی درس چرتی بودش...من نشستم پا تلویزیون فیلم مسخره چرا گریه نمیکنی و میبینم....مامان ...

خیلی اعصابم خورده 

من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀

هفده.کنکوریه بدبخت😂.این چند شب تایم امتحانا انقد بیداری کشیدم خوابم بهم ریخته صبحم باید زود بلند شم

خخخ  انشالله قبول بشی جزو خوشبختایی دیگه 

منم تازه تو۲۴ رفتم 

عصر خابیدم خابم نمیبره الان 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

منم چهارشنبه هویت دارم امروز کلشو خوندم نیم ساعت پیش تموم شد فردا برم تست فیزیک بزنم

من امروز زبان داشتم 🥲

من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀