2777
2789
عنوان

جغدا کجان👀😂

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 57 پست
خخخ انشالله قبول بشی جزو خوشبختایی دیگه منم تازه تو۲۴ رفتم عصر خابیدم خابم نمیبره الان

قبول شدن کنکور اول راهه هنوز.بعدس آدم وارد مرحله جدیدی میشه.باید شخصیت و خودتو شغلتو همه چیت رو بسازی.ولی حداقل شیرین تر از این دورانه😕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقاااا سر اثبات جمع ماتریس ها همین چند وقت پیش بجای باز کردن کروشه پرانتز گذاشتم نمره ازم کم شد😂

ماتریس رو که نگو ما یه درس جدا داشتیم به نام ماتریس کتابه قطرش بدون اغراق بیشتر از ۵ سانت بود همشم اثبات که من میگفتم نمیدونم خود اونکه اثبات کرده از کجا اینا حتی به ذهنش خطور کرده مثلا سه صفحه اثبات یه چیزی بود من خودم اصلا نمیفهمیدم فقط یه امتحان میکردم ببینم حالا درست گفته بعد میدیدم درست گفته و تعجب میکردم میرفتم اثبات بعدی😅

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
آره هندسه دهم اثباتی زیاد داره یازدهم کمتر میشه.الان دوازدهم هستم.خیلی همه چیز شیرین تره حالا یا من ...

من تجربی بودم منم ریاضی دوس دارم ولی یادم رفته درسا 

آره میدونی از پایه که یاد بگیری رفته رفته همه چی برات واضح میشه 

البته من یکم تو دوازدهم گیر داشتم 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
من برا چارشنبه جغرافی میخوندم یازده انسانی و دهنم سرویس شده

خدا بهمون صبر بده همین 🥲 

من که تاریخ کونم پاره کرد ولی 19.20میگیرم 

من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀

قبول شدن کنکور اول راهه هنوز.بعدس آدم وارد مرحله جدیدی میشه.باید شخصیت و خودتو شغلتو همه چیت رو بساز ...

خب دیگه زندگی همینه عزیزم پس میخای چیکارکنی بیکار باشی سختتره 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست