2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لعنت به هرکی از این قبیل کارا میکنه.بچه منم ۱۹ ماهشه یا میگیرن تف مالیش میکنن و صورت و گردنشو مک میزنن یا میگن ممی بده اینم بچه میگم زشته نمیذاره باز ول کن نیستن بیشعورا

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
چمیدونم مادرشوهرمم اینکارو میکنهیه بار غیر مستقیم گفتم خوشم نمیاد ازین کارگفت از دوست داشتنه

کرم دارند زن و شوهر

جدی برخورد کن باهاشون

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

لعنت به هرکی از این قبیل کارا میکنه.بچه منم ۱۹ ماهشه یا میگیرن تف مالیش میکنن و صورت و گردنشو مک میز ...

واقعا ازار دهندس

من الان خوابم نمیبره ازین کارش

دفه بعدی میگم دیگه مستقیم

به دخترت تاکید کن کارشون زشته و هرکی این کارو کرد دعواش کنه .اونا که نمیفهمن اقلا بچه بفهمه

دخترم فعلا درکی نداره

واسش برنامه دارم تربیتش کنم

ولی الان ک نمیفهمه این پدرشوهرمو چیکار کنم

همشم بازی میکنن باهم

دخترم فعلا درکی ندارهواسش برنامه دارم تربیتش کنمولی الان ک نمیفهمه این پدرشوهرمو چیکار کنمهمشم بازی ...

اتفاقا من همه ش میگم کار داداش زشته بده .بوست کرد بزنش اکثر وقتا نزویکش گیشه اونو میزنه و میخواد دفاع کنه از خودش تکرار کن میفهمه 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

عزیزم از دوره تربیت جنسی مرکز پرورش ذهن فرزام چرا استفاده نمیکنی؟؟؟

میتونی بری تو سایتش و اسم دوره اش رو سرچ کنی  دوره اش برات میاد بنظرم خیلی میتونه مفید باشه برات

اسم سایت مرکز 👇🏻👇🏻👇🏻

Www.pzf.ir